Ρακοκάζανο με ανοικτή κάλεση στη Δαμάστα!

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Την τσικουδιά του θα αποστάξει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και είμαστε όλοι καλεσμένοι.

Η διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί στο παραδοσιακό ρακοκάζανο πλησίον του πάρκου Δαμάστας (ιδιοκτησίας Κυριάκου Τριγώνη), με στέμφυλα που προέρχονται από αμπέλια της Δαμάστας, τα οποία ευγενικά προσφέρθηκαν στο σύλλογο από συγχωριανούς, θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ.

Την παρέα θα πλαισιώσουν και θα διασκεδάσουν με ήχους παραδοσιακής κρητικής μουσικής οι καλλιτέχνες: • Μακρυδάκης Δημήτρης, Λύρα • Σταυρακάκης Γιώργης, Λαούτο • Μαραθιανάκης Μανώλης, Λαούτο • Ιατράκης Μιχάλης, Κρουστά-Ασκομαντούρα “Καλούμε τα μέλη μας, όλους τους Δαμαστιανούς και τους φίλους της Δαμάστας, να συμμετάσχουν στην πανάρχαια αυτή διαδικασία, να γευτούν τη ρακή μας και να περάσουμε μαζί στιγμές ευχάριστες μακριά από την καθημερινότητα της πόλης” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές. Για πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Παπαδάκης Ανδρέας (6986704994).

Πηγή: http://www.voltarakia.gr/mas-endiaferei/item/5533-rakokazano-me-anoixti-kalesi-sti-damasta

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...

error: Content is protected !!