Στηρίζουμε το Λύκειο Γαζίου

Petite Perle 300×250

Μια ομάδα 20 μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Γαζίου θα επισκεφτεί τη Βενετία της Ιταλίας για το 6ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Unesco, της Κοινότητας Ελλήνων Ορθοδόξων Βενετίας και άλλων σημαντικών φορέων. Είναι μια εξαιρετική και ποιοτική διοργάνωση.
Το σχολείο του Γαζίου είναι ένα από τα τρία σχολεία όλης της Κρήτης που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο αυτό, καθώς έχει εξασφαλίσει επίσημη πρόσκληση από τους διοργανωτές.

Η εργασία που θα παρουσιαστεί έχει τον τίτλο "Βαδίζοντας στο Ηράκλειο των Ενετών". Θα παρουσιαστούν τα πιο σημαντικά από τα μνημεία που άφησαν στην πόλη του Ηρακλείου οι Ενετοί.

Το κόστος βέβαια της μετάβασης και διαμονής είναι αρκετά υψηλό. Γι'αυτό το λόγο το Λύκειο Γαζίου έχει προβεί σε κάποιες ενέργειες για τη μείωση του κόστους. Ως πρώτη κίνηση έχουν τυπώθει καλαίσθητα και χρήσιμα ημερολόγια για το 2020 με κόστος 5 ευρώ το καθένα.

Όσοι μπορούν και θέλουν, μπορούν να προμηθευτούν ημερολόγια από τους μαθητές και τις μαθήτριες. Όλα τα χρήματα πάνε σε αυτούς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ