Τα συγχαρητήρια του ΕΑΚΗ στον Μανόλη Στεφανουδάκη

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Μεγάλη επιτυχία για τον Κρητικό Παραολυμπιονίκη στα Αραβικά Εμιράτα, αφού ο Μανόλης Στεφανουδάκης έδειξε για μια ακόμη διοργάνωση πως παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο…

Συγκεκριμένα, με επίδοση 29.76 -μόλις ένα εκατοστό μικρότερη από τον πρώτο – κατέκτησε την 2η θέση στο ακόντιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Με ανακοίνωση του ο Λευτέρης Ζερβός και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου , συγχαίρει τον Ηρακλειώτη Παραολυμπιονίκη για την τεράστια του διάκριση.

Πιο αναλυτικά:

“Θερμά συγχαρητήρια μας έκανες για άλλη μια  φορά υπερήφανους κατακτώντας επάξια τη 2η θέση στο ακόντιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, τόσο για τη μαχητικότητα σου, όσο και για το χαρακτήρα σου. Συνέχισε Μανώλη να μας γοητεύεις”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...