Συνάντηση για το All – Star Game στην Λότζια

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση για την διοργάνωση του All – Star Game του Μπάσκετ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου στην Λότζια, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) Ανδρέας Γλυνιαδάκης,  ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ανώνυμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) Γιώργος Κονδύλης , ο πρόεδρος της ομάδας «Ρέθυμνο Cretan Kings» Κωστής Τζομπανάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) Μπάμπης Μαρκάκης, διοικητικά στελέχη του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ στο Ηράκλειο και τους τόνισε ότι ο Δήμος , στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα βρίσκεται στο πλευρό τους, με τις υπηρεσίες του, προκειμένου η διοργάνωση να είναι απολύτως επιτυχημένη.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την διαμονή και την μετακίνηση των αθλητών, καθώς και άλλα οργανωτικά θέματα, ενώ η αντιπροσωπεία στη συνέχεια πραγματοποίησε  αυτοψία στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Υπενθυμίζεται ότι το All – Star Game θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2020.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...