Εξαιρετικός αλλά άστοχος ο Αλμυρός 3-1 τον Ανθεστίωνα

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Αλμυρός νίκησε τον Ανθεστίωνα με 3-1.

Ο Αλμυρός με ηγέτη τον Δημήτρη Κοιλιάρα δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών αλλά άλλοτε ο φοβερός τερματοφύλακας Ραφαήλ Ανδρικάκης και άλλοτε η αστοχία των παικτών του δεν έφτασαν το σκορ σε αστρονομικά επίπεδα.

Ο Αλμυρός σκόραρε από νωρίς αλλά παρά την αποβολή του γκολκίπερ Ζαφείρη έκανε πολλές ευκαιρίες όμως παρά το ότι ο Κοιλιάρας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με το 2-0 φάνηκε να καθαρίζει το ματς δέχθηκε αμέσως το 2-1.

Ο Αλμυρός τα χρειάστηκε για ένα διάστημα όμως με τον πέναλτι του Τοπούζη έγινε το 3-1 και η νίκη εδραιώθηκε οριστικά.

Στο 6 ο Ηρακλής Απλαδάς με φανταστικό πλασέ έξω από την περιοχή άφησε άγαλμα τον Ανδρικάκη και έγραψε το 1-0.

Στο 16' ο Θεοδωράκης έφυγε μόνος μπροστά, πλάσαρε τον εξελθόντα εκτός περιοχής Ζαφείρη που απέκρουσε με τα χέρια και είδε τη κόκκινη κάρτα. Την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ροδουσάκης και βγήκε ο Σακλαμάκης.

Στο 30΄ο Κοιλιάρας με πάσα στη πλάτη της άμυνας βρήκε τον Περογαμβράκη που σούταρε από το ύψος της περιοχής και απέκρουσε φανταστικά ο Ανδρικάκης.

Στο 40' εκπληκτική σέντρα του Κοιλιάρα κεφαλιά του Τοπούζη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανδρικάκης, πλάσαρε ο ίδιος έδιωξε στη γραμμή του τέρματος ένας αμυντικός και ο Αγαπάκης από τα τρία μέτρα στο άδειο τέρμα σούταρε στα ύψη.

Στο 50' από έξυπνη πάσα του Απλαδά ο Κοιλιάρας έβαλε στην πλάτη του τον αντίπαλο του και με ευθύβολο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 52' από πάσα του Ψαλιδάκη ο Κελαράκης μπήκε από πλάγια στην περιοχή και με συρτό σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 78' από ενέργεια του Κοιλιάρα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βασιλάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τοπούζης κάνοντας το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Ζαφείρης, Μαχαίρας, Γιαλούσης, Αγαπάκης, Μονιάκης (57' Ρουμπάκης), Περογαμβράκης (71' Λυκούδης), Ξενοκτιστάκης, Κοιλιάρας, Σακλαμάκης (17' Ροδουσάκης), Τοπούζης, Απλαδάς

Ανθεστίων: Ανδρικάκης, Κελαράκης, Τσομπανάκης, Πύλιος, Θεοδωράκης, Καπαρουνάκης, Ψαλιδάκης, Παπαδάκης, Λιοδάκης, Βασιλάκης, Κυριακάκης (75' Καλογερίδης)


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ