Κυρίες με πλούσια ανθρωπιστική δράση

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι δύο γνωστές Μαλεβιζιώτισσες Μαρία Κανάκη ( από αριστερά) και Μαρία Απλαδά (από δεξιά), έχουν αναπτύξει πολύ έντονα τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες τόσο στο Μαλεβίζι όσο και έξω από αυτό.

Αυτή την φορά η κυρία Κανάκη προχώρησε στην χορηγία ενός πλήρους εξοπλισμένου φαρμακείου στην ομάδα του Αθλόπολις, καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για το ποδόσφαιρο και η κυρία Απλαδά στην διανομή 100 ζευγαριών καινούριων παπουτσιών από χορηγία γνωστού καταστήματος υποδημάτων σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη.

Η κυρία Απλαδά είναι γνωστή επίσης και για την αγάπη της στο ποδόσφαιρο, καθώς και η ίδια έπαιξε ποδόσφαιρο παλαιότερα και υπήρξε και αντιπρόεδρος στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Και η δράση δεν σταματάει εδώ…

Η κυρία Απλαδά διοργανώνει μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Μαλεβίζι για το ποδόσφαιρο, όπου θα συμμετέχουν ομάδες από το Μαλεβίζι και θα έχει σίγουρα μεγάλη επιτυχία.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...