Μεγάλη προσέλευση στο ρακοκάζανο στη Δαμάστα (Πλούσιο φωτορεπορτάζ+Βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας και φέτος απόσταξε την τσικουδιά του στο ρακοκάζανο του Κυριάκου Τριγώνη.

Πάρα πολύς κόσμος ανηφόρισε στη Δαμάστα για να τιμήσει με την παρουσία του την όμορφη και παραδοσιακή εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Ηρακλείου του Μέρα 25 Γιώργος Λογιάδης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Μαυράκης.

Από νωρίς είχε ανάψει η ψησταριά, ενώ καλό κρασί, τσικουδιά και παραδοσιακοί μεζέδες συμπλήρωναν το μενού. Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι αργά με το κρητικό συγκρότημα των Δημήτρη Μακριδάκη-λύρα, Γιώργη Σταυρακάκη και Μανώλη Μαραθιανάκη-λαούτο και το Μιχάλη Ιατράκη στα κρουστά-ασκομαντούρα.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας Γιώργος Σαρρής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ενώ ήταν αυτός που έσυρε πρώτος το χορό.

Η αλήθεια είναι ότι στη Δαμάστα ξέρουν να γλεντούν και το απέδειξαν για μία ακόμη φορά με μπροστάρη το δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο μαρτυρικό χωριό έγιναν μία παρέα και απόλαυσαν μία ξεχωριστή βραδιά που θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά κυρίως και σε αυτούς που με την εθελοντική βοήθεια που πρόσφεραν συνέβαλλαν στην άριστη φιλοξενία του κόσμου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ