Τον πρώτο τους βαθμό στο 93' οι Νέοι Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα πήραν οι Νέοι του Αλμυρού με αντίπαλο τη Δόξα στον Αλμυρό ισοφαρίζοντας στο 93' σε 1-1 με γκολ του Κοτζαγιώτη.

Οι ομάδα του Γαζίου από το 25' και μετά είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με αρκετή κατοχή χωρίς όμως να έχει κλασικές ευκαιρίες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των Νέων ήταν μεγάλη και τελικά το γκολ ήρθε σε νεκρό χρόνο.

Η Δόξα που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μέχρι το 25 είχε την κυριαρχία δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Στο 19' σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Παγωμένου ο Βαρβεράκης με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για τη Δόξα.

Στο 25' ο Κουρης μέσα στην περιοχή σούταρε δυνατά με τον Παγωμένο να κάνει εξαιρετική απόκρουση για να κρατήσει ζωντανή στον αγώνα την ομάδα του.

Στο 42' καλό σουτ του Petrov, μπλόκαρε ο Παπατσαρούχας.

Στο 79' ο Γιακουμάκης μόνος του στην περιοχή σούταρε άουτ.

Στο 93' στην τελευταία φάση του αγώνα από κόρνερ ο Κοτζαγιώτης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Τσικανδυλάκης, Α. Κεφαλογιάννης(25' Καναβάκης), Παπαδάκης, Κανάκης, Χασουράκης, Βελιβασάκης(82' Τζέλο), Κοτζαγιώτης, Γκίκα(69' Γ . Κεφαλογιάννης), Petrov(65' Σελαμαι), Ε. Κεφαλογιάννης.

Δόξα Ηρακλείου: Παπατσαρούχας, Ξυστράκης, Καρανταγλής, Τζαγκαράκης, Λίβας, Βλαχάκης(83' Καβαλέρος), Βαρβεράκης(86' Πετράκης), Χνάρης, Κουρης(61' Γιακουμάκης), Τσαγλιώτης, Μαμουλάκης(65' Πεδιαδιτάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ