Χτύπησε τα δάχτυλά του με σφυρί για να τα δώσει!

Petite Perle 300×250

Με κακώσεις στα δάχτυλά του νοσηλεύεται στην ορθοπεδική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, 50χρονος άνδρας, που αυτοτραυματίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, στα δάχτυλα για να τα χαρίσει!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, έγινε την Κυριακή, όταν ο τραυματίας που διαμένει στην Αμμουδάρα, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής, και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη που τον γνωρίζει, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο.

Είχε δεμένη την παλάμη του και αιμορραγούσε.

Ο ίδιος φέρεται να είπε  στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάχτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του!

 Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί.

Την ίδια ώρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ήταν σε εξέλιξη η μάχη που έδιναν οι γιατροί για να σώσουν τον αντίχειρα ενός 21χρονου  που έκοψε τα τέσσερα δάχτυλά του σε μηχανή του κιμά!

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κακώσεις.

Μιλώντας στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» ο  αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, κ. Γιώργος Μοσχοβάκης, είπε ότι  ο δεύτερος άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέρει κακώσεις στα δάχτυλα και νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική. 

Τραυμάτισε τα δάχτυλά του με σφυρί ή άλλο αντικείμενο, επιχειρώντας να τα κόψει.   

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Πατρίς.

Πηγή: Cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ