Γεμάτοι οι κάδοι στον Κρουσώνα – Καταγγελία πολίτη

Τελευταία Ενημέρωση:

Καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στον Κρουσώνα, στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, απέστειλε στη «Φωνή του Μαλεβιζίου», κάτοικος της περιοχής.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι κάδοι είναι γεμάτοι.

Ο δημότης εκτός από το θέμα της αποκομιδής θίγει και το γεγονός των λιγοστών κάδων που υπάρχουν σε μια περιοχή που σφύζει από ζωή με περισσότερους από 2.500 χιλιάδες κατοίκους.

Ο ίδιος κάνει αναφορά και σε άλλα ζητήματα όπως το οδικό δίκτυο και ζητά από τους αρμόδιους να ασχοληθούν περισσότερο με την περιοχή.

Το έργο της αποκομιδής στον Κρουσώνα τα τελευταία χρόνια,  γίνεται με ανάθεση έργου σε ιδιώτη καθώς λόγω των στενών,  δεν χωράει να περάσει απορριμματοφόρο του Δήμου.

Η αποκομιδή από τον ιδιώτη  γίνεται μέρα παρά μέρα.

Οι κάδοι είναι λίγοι με αποτέλεσμα τα  απορρίμματα που συγκεντρώνονται από το Σαββατοκύριακο σε αυτούς να ξεχειλίζουν και εύλογα προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες.

Τη Δευτέρα συλλέγονται τα απορρίμματα από τα δρομάκια και την Τρίτη τα ξημερώματα αδειάζουν οι μεγάλοι κάδοι ή οι κάδοι που είναι στους δρόμους.  

Ο κάτοικος  του Κρουσώνα στην καταγγελία του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Κρουσώνας 2019 . Τους τελευταίους 3 μήνες, σκουπίδια παντού 4 σημεία με κάδους απορριμμάτων σε ολόκληρο χωριό με 2600 κατοίκους. Σκουπίδια παντού ανά δύο μέτρα σκουπίδια. Φώτα από πυλώνες καμένα. Δημιουργήθηκαν προβλήματα νέα με την πρόσφατη βροχόπτωση σε διάφορους δρόμους . Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Που είναι ο αντιπρόσωπος του χωριού μας στον δήμο ; Που είναι ο αντιδήμαρχος που είναι ο δήμαρχος»;

Με αγανάκτηση, 

Κάτοικος Κρουσώνα»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...