Όμπι Μίκελ για Αζάρ: «Ο πιο τεμπέλης -αλλά με τρομερό ταλέντο- συμπαίκτης που είχα»

Petite Perle 300×250

Δεν ήταν και πολύ μεγάλος φαν της προπόνησης ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του, Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος βέβαια εξήρε τις αγωνιστικές ικανότητές του.

Δεν θα κολακευτεί ιδιαίτερα ο Εντέν Αζάρ, όταν διαβάσει τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του στη Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκάλεσε τεμπέλη.

«Ο πιο τεμπέλης παίκτης, με τον οποίο έχω αγωνιστεί μαζί, είναι ο Εντέν Αζάρ. Δεν ήθελε να προπονείται σκληρά. Ενώ εμείς δουλεύαμε, εκείνος μας περίμενε απλώς να τελειώσουμε», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 32χρονος χαφ, ο οποίος πλέον βγάζει το «ψωμί» του στην Τουρκία και την Τράμπζονσπορ.

Παρόλα αυτά, ο Νιγηριανός μέσος φρόντισε να… χρυσώσει το χάπι για τον εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, στεκούμενος στο τεράστιο ταλέντο του.

«Ωστόσο, τις Κυριακές ήταν πάντα ο κορυφαίος της αναμέτρησης, ήταν απίστευτο. Έχει απίστευτο ταλέντο, ίσως όχι στο επίπεδο του Μέσι, όμως μπορεί να κάνει ό, τι θέλει με την μπάλα στα πόδια του», ανέφερε ο Μίκελ, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη χαρακτήρισε ως τον πλέον εργατικό ποδοσφαιριστή με τον οποίο συνεργάστηκε τον νυν τεχνικό της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ