ΑΟ Δαμάστας: «Ας σταματήσουν οι δηλώσεις που μόνο κακό κάνουν»

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και η διοίκηση του σωματείου θέλουν μέσω ανακοίνωσή τους να τονίσουν τα εξής:


«Τις τελευταίες 48 ώρες το σωματείο του ΠΑΝΟΜ έχει προβεί σε σωρεία δηλώσεων και κατηγοριών εις βάρος του ΑΟ Δαμάστας αλλά πολύ περισσότερο κατά της διαιτησίας για το μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, κάνοντας λόγο μέχρι και για αλλοίωση του αποτελέσματος.


Ο ΑΟ Δαμάστας θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε έχει ασχοληθεί με αποφάσεις των διαιτητών, είτε καλές, είτε κακές, είτε ευνοϊκές ήταν για το σωματείο μας. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όποια λάθη γίνονται είναι ανθρώπινα και θα πρέπει να σταματήσουμε πλέον αυτές τις μεταγενέστερες δηλώσεις που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στα σωματεία, την ΕΠΣΗ, την διαιτητική οικογένεια και πολύ περισσότερο στις μεταξύ μας φιλικές σχέσεις.

Ευχόμαστε στον ΠΑΝΟΜ καλή συνέχεια με υγεία σε όλη την διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές του»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...