Τουρέ για Μάτιτς: «Ο σκληρότερος παίκτης που αντιμετώπισα»

Petite Perle 300×250

Στο πρόσωπο του Σέρβου αμυντικού χαφ βλέπει τον πιο… ζόρικο ποδοσφαιριστή που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του ο Γιάγια Τουρέ.

Έχει αντιμετωπίσει μία σειρά από ποιοτικούς και σκληροτράχηλους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Γιάγια Τουρέ, ωστόσο, αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Νεμάνια Μάτιτς.

«Ο Νεμάνια Μάτις ήταν πολυσύνθετος. Δεν ήταν γρήγορος, όμως, ήταν τόσο δυνατός και έξυπνος. Σε όλους τους υπόλοιπους κατάφερνα να επωφελούμαι των αδυναμιών τους, αφού τους παρατηρούσα προσεκτικά πριν τα παιχνίδια», υποστήριξε χαρακτηριστικά στους «Times» ο 36χρονος πλέον χαφ, ο οποίος βγάζει το… ψωμί του στην Κινγκντάο της 2ης κατηγορίας της Κίνας.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι -παρά τα τρία πρωταθλήματα, το ένα FA Cup και τα δύο League Cup- δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν πήρα αρκετά. Μου έλειψε το να κατακτήσω το Champions League με τη Σίτι. Υπήρχε πολύ πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός μέσος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ