Διαμαρτυρίες χωρίς νόημα από τον ΠΑΝΟΜ

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Αντώνη Στρατάκη

Συνεχίζει ο ΠΑΝΟΜ να κρατά ψηλά τους τόνους για την διαιτησία στον αγώνα με τη Δαμάστα φωνάζοντας για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αν δεν ήμουν παρών σε αυτό το παιχνίδι και διάβαζα όσα ισχυρίζεται ο ΠΑΝΟΜ και ιδιαίτερα ο προπονητής του Γιάννης Κουλούρας θα νόμιζα ότι η ομάδα των Μαλίων σφαγιάστηκε από τη διαιτησία.

Στην πραγματικότητα δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ο Μανδαλενάκης έκανε μια καλή διαιτησία, το ίδιο καλοί ήταν και οι βοηθοί του και φυσικά δεν έγινε καμία αλλοίωση αποτελέσματος.

Επειδή ήμουν παρών και στο ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός είδα και τότε μια πολύ άσχημη συμπεριφορά από τον πάγκο αλλά και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΜ για μια διαιτησία του Πατεμτζή αν θυμάμαι καλά που ήταν άριστη.

Βγάζω το συμπέρασμα λοιπόν ότι στον ΠΑΝΟΜ διαμαρτύρονται από… συνήθεια και κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουν αλλιώς και να ασχοληθούν μόνο με το καθαρά ποδοσφαιρικό μέρος των αγώνων.

Δεν τους τιμούν σαν εκπρόσωποι μια τόσο ιστορικής ομάδας να έχουν τόσο άσχημες συμπεριφορές χωρίς μάλιστα να έχουν το παραμικρό δίκιο.

Εξάλλου για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιλάμε διάολε, δεν έχει κανένας διαιτητής λόγο να τους αδικήσει ηθελημένα όπως και καμία άλλη ομάδα.     

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...