Πιο θεαματικός ο ΠΟΑ στα 2007

Petite Perle 300×250

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών του παιδικού πρωταθλήματος στην ηλικία 2007 όπου συμμετέχει και η ομάδα Κ13 της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Τις εντυπώσεις όσο αναφορά στο θέαμα τις έχει κλέψει ο ΠΟΑ. Με απολογισμό 8-0 γκολ, απολαυστικό ποδόσφαιρο κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αθλόπολις ο ΠΟΑ δείχνει ότι παρά την αποχώρηση πέντε παικτών του Γ. Κωνσταντακόπουλου, Νινιράκη, Χαραλάμπη, Πατραμάνη και Καινουργιάκη που πήγαν στον ΟΦΗ αλλά και του Ντουλάκη που πήγε στον Εργοτέλη, εξακολουθεί να είναι δυνατός και να παρουσιάζει εντυπωσιακή εικόνα.

Έχει παίκτες που έχουν πάρει πλέον ηγετικό ρόλο όπως ο Ζανής Τσαγκαράκης, ο Κουμάκης, ο Μαυρογιαννάκης, ο Άλκης Κωνσταντακόπουλος, ο Βιδάκης, ο Φθενάκης και τα άλλα παιδιά και αποδίδουν υπέροχο ποδόσφαιρο.

Στο 5-0 επί του Αθλόπολις είδα τον Τσαγκαράκη να κάνει κόλπα αλλά Ρονάλντο και να μαγεύει με τις ενέργειες του, τον Βιδάκη να σκοράρει με ένα μακρινό κεραυνοβόλο σουτ που μου θύμισε τον αείμνηστο Κώστα Δαβουρλη, τη μπάλα να κυκλοφορεί άψογα από πόδι σε πόδι και η μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη.

Το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΟΑ του Αντώνη Μανιδάκη είναι κοντά σε αυτό που παίζει η ομάδα του ΟΦΗ, δηλαδή πρέσινγκ, κυκλοφοριά, αλληλοκάλυψη και κάθετο ποδόσφαιρο.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ