Πρώτες βοήθειες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μάθημα πρώτων βοηθειών στους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου.

Πιστοποιημένος εθελοντής σαμαρείτης από το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφτηκε την Τετάρτη το απόγευμα το σχολείο, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Την ενημέρωση παρακολούθησαν αρκετοί γονείς του σχολείου, οι οποίοι μοιράστηκαν τις απορίες και τις εμπειρίες τους, τονίζοντας την σπουδαιότητα της γνώσης και της ορθής παροχής των πρώτων βοηθειών…

Αρχικά ο εκπαιδευτής σαμαρείτης αναφέρθηκε στην ιστορία του Ερυθρού Σταυρού και ανέπτυξε λεπτομερώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για να ολοκληρώση το μάθημα με τις πρώτες βοήθειες.

Στο μάθημα παρευρέθηκε και η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου και αναπληρώτρια διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου κ. Λίνα Επταμηνιτάκη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...