Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη
Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους πολλά παιδιά βρέθηκαν σήμερα το πρωί σ το κλειστό «Δύο Αοράκια» όπου έγινε η Γιορτή Αθλητισμού, σε μια ημέρα που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη.
Το Δήμο Μαλεβιζίου εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.
Το παρών επίσης έδωσαν η χρυσή Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Άρης Βαρών σε πάγκο Δημήτρης Ιωαννίδης, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη μεγάλη προσφορά τους
Η εκδήλωση περιελάμβανε μια σειρά από δράσεις, που αφορούσαν τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε, αλλά και την σωστή συμπεριφορά όταν οδηγούμε.

