Τι ζήτησε ο Αντώνης Μανιδάκης από τους παίκτες του

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Αντώνη Στρατάκη

Πριν από το πρώτο φιλικό της μικτής ΕΠΣΗ 2008 με το Λίντο ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μανιδάκης μίλησε στους παίκτες του.

« Θέλω να είσαστε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε, να είσαστε συνεπείς, να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, να έχετε καλές σχέσεις μεταξύ σας και όλα θα πάνε καλά».

Ο κόουτς τόνισε ακόμα στους παίκτες του.

« Να ξέρετε ότι σας επέλεξα στις λεπτομέρειες ανάμεσα σε 40 παιδιά και πρέπει καθημερινά να δείχνετε ότι αξίζετε να είσαστε εδώ αφού υπάρχουν και τα άλλα παιδιά που περιμένουν να πάρουν την ευκαιρίας τους».

Είπε επίσης στα παιδιά ότι οι αγώνες θα είναι με 9 παίκτες και σε κάθε αγώνα στον πάγκο θα κάθονται 6 παίκτες ενώ επέλεξε τους αρχηγούς με πρώτο τον Γιώργο Λυγεράκη.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της μικτής θα γίνει κόντρα στη μικτή Λασιθίου εκτός έδρας, πιθανότατα στο Εθνικό στάδιο Αγίου Νικολάου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...