Γύρισε την πλάτη η τύχη στην Ροδιά – Άδικη ήττα στην Χερσόνησο

Petite Perle 300×250

Εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Ροδιά στην Χερσόνησο από τον νεανικό Θρίαμβο Αναλήψεως για την 8η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ.

Η Ροδιά έχοντας και πάλι σοβαρές απουσίες με τραυματισμούς αλλά και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα έφευγε από την Χερσόνησο με το τρίποντο.

Οι πράσινοι μπορεί και λόγο της απουσίας του Καραγιάννη να μην παρουσίασαν πολλά στοιχεία επιθετικά, όμως ανασταλτικά και τον Καρπαθάκη στην σύνθεση τους, ήταν εξαιρετικό.

Το γκολ που χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους προήλθε από ελεγχόμενη θέση οφσαίντ.

Στο 72ο λεπτό ο Μετολλάρι έφυγε στην πλάτη της άμυνας με τον εξαιρετικό Καρπαθάκη να τον προλαβαίνει και να αποκρούει με τα πόδια και στην συνέχεια της φάσης… η μπάλα έπαιξε "άσχημο" παιχνίδι στον ικανό τερματοφύλακα αφού βρήκε πάνω στον Μετολλάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Καλύτερη στιγμή για την Ροδιά, η προσωπική ενέργεια του "αγέραστου" Γιώργου Μπελιμπασάκη στο 78' που τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Στόιλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ: Ντότση, Ρίζος (79' Γαρεφαλάκης), Στόιλας, Τσούπι, Μουντράκης, Φρόκου, Ραπάι, Τσάνε, Τούτσι, Σπανάκης, Φούντας (67' Μετολλάρι)

ΡΟΔΙΑ: Καρπαθάκης, Φλουρής, Μπελιμπασάκης Δ., Χριστοδουλάκης, Κασαπάκης Κ., Φλουρής, Στεργιάννης, Σαλούστρος, Μαστροβασίλης, Συγλέτος, Μαχαίρας, Παπουτσάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ