Έκαναν πάρτι στα Καλέσα τα Δειλινά κερδίζοντας 7-2 τον Άγιο Δημήτριο

Petite Perle 300×250

Ότι ήθελαν έκαναν τα Δειλινά στα Καλέσα κερδίζοντας τον Άγιο Δημήτριο 7-2 παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα των Δειλινών ήταν τρομερά αποτελεσματική κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και με 5 σουτ στην εστία του Μανωλακάκη έβαλαν 5 γκολ έχοντας 100% ευστοχία.

Από την άλλη πλευρά ο Άγιος Δημήτριος δεν ήταν καθόλου καλός και η μεγάλη κατρακύλα γι' αυτόν ήρθε μετά το πέναλτι που έχασε ενώ στο σκορ ήταν μόλις 0-2 στο 24.

Στο 9' ο Γιακουμάκης έξω από την περιοχή με καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μανωλακάκη κάνοντας γρήγορα το 0-1.

Τρία λεπτά μετά ο Κλίνης από τα αριστερά έκοψε στον Πασσά που με προβολή έκανε το 0-2.

Στο 24' ο Αλεξάκης έκανε κακή έξοδο και συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, ο Τσαφαντάκης σούταρε η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής κ. Περτσελάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ι. Αναγνωστάκης που επέλεξε τη δεξιά πλευρά αλλά ο Αλεξάκης τον κατάλαβε και απέκρουσε το πέναλτι σε κόρνερ.

Στο 27' μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα του Αγίου Δημητρίου ο Λουκαδάκης που είχε ανέβει από την άμυνα έπιασε ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ και έκανε το 0-3.

Στο 32' από τα δεξιά ο Λουκαδάκης έκοψε τη μπάλα στον Κλίνη που με συρτό σουτ έκανε εύκολα το  0-4.

Στο 36' ο Τσαφαντάκης πέρασε από τα αριστερά του Λουκαδάκη, έκανε τη σέντρα ο Μ. Κατσαμάνης έκανε το κοντρόλ και σούταρε για το 1-4.

Στο 40' ο Γιακουμάκης έπαιξε εξαιρετικά τον Πασσά που απ' το σημείο του πέναλτι με σουτ έκανε το 1-5.

Στο 48' ο Κεφαλούκος με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ από αρκετά μακριά έκανε το 1-6.

Στο 49' ο Νύκταρης μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Τσαφαντάκης έκανε το 2-6.

Στο 61' ο Γεωργαλής από αριστερά έπαιξε παράλληλα στον Κλίνη που με τακουνάκι έκανε το 2-7 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Σερλιδάκης(21' Κουτρούλης), Μ. Αναγνωστάκης, Ι. Αναγνωστάκης, Μιχελουδάκης, Σαλούστρος, Τσαφαντάκης(66' Βελιβασάκης), Κατσαμάνης, Πατραμάνης(55' Πετράκης), Νύκταρης(60' Περδικάκης), Φρέντι,

Δειλινά: Αλεξάκης, Λουκαδάκης, Μπακαλάκης(76' Διονυσόπουλος), Παπακώστας, Τσαγκαράκης, Κτιστάκης(50' Γεωργαλής), Πασσάς, Κεφαλούκος, Κλίνης, Γιακουμάκης, Τσατσάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ