Ηττήθηκε με 2-1 ο ΠΑΟΚ στον Καρτερό

Petite Perle 300×250

Ενώ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωραΐτη ο ΠΑΟ Κρουσώνα έχασε με 2-1 από την ΑΕΚ στον Καρτερό.

Η ΑΕΚΙ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πήρε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε ένα πολύ κακό ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να δημιουργήσει καθόλου επιθετικά.

Στο 5' από κόρνερ του Καλαμιώτη αο Κοκκινάκης πήρε τη κεφαλιά, άουτ.

Στο 12' από δεξιά ο Κάββαλος έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καλαμιώτης πήρε τη κεφαλιά, λίγο άουτ.

Στο 13' ο Καλομοίρης έπαιξε κάθετα στον Παπαδιό που τσίμπησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Λιουδάκης τον ανέτρεψε με τον διαιτητή κ. Σαμιωτάκη να δίνει σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μωραΐτης και έκανε το 0-1.

Στο 26' από σέντρα του Κάββαλου η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του ΠΑΟΚ και κατέληξε στον Π. Νικολάου που σούταρε με τη μία, ο Κασμερίδης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Χ. Νικολάου εύκολα έκανε το 1-1.

Στο 34' ο Χατζησεβαστός τράβηξε μέσα στη περιοχή τον Σπύρου και ο Κ. Σαμιωτάκης έδειξε και πάλι σωστά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση για την ΑΕΚ ανέλαβε ο Π. Νικολάου αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 60' από σέντρα του Πρικάκη ο Ξημεράκης κοντρόλαρε, σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής ελάχιστα άουτ.

Στο 61' ο Σπύρου έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκοψε τη μπάλα στον Κοκκινάκη που από τη μικρή περιοχή στο κενό τέρμα έκανε το 2-1 και έφερε τούμπα το ματς.

Στο 68' από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και το Κασμερίδη ο Χ. Νικολάου πλάσαρε στο άδειο τέρμα αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 88' ο Δ Καραφωτιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά δεν στοίχησε στην ομάδα της ΑΕΚ που έμεινε με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Λιουδάκης, Κοκκινάκης(87' Ντάγκινης), Δ. Καραφωτιάς, Α. Καραφωτιάς, Κάββαλος, Σπύρου, Καλαμιώτης, Π. Νικολάου, Ζηρδέλης, Τσίχλας, Χ. Νικολάου(78' Στεφανάκης)

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Απλαδάς(67' Στρατήγης), Ξημεράκης, Γεωργόπουλος, Βασιλείου, Παπαδιός, Χατζησεβαστός, Σκούφος(84' Ξηρός), Καλομοίρης(72' Κοζορώνης), Πρικάκης, Μωραΐτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ