Μια αγκαλιά φιλοξενίας και πολιτισμού από την διοίκηση του Ρωμανού

Petite Perle 300×250

Η ανάρτηση της Δαμάστας αναφέρει:

Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης, η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι φίλαθλοι της Δαμάστας που βρέθηκαν στην Ελιά εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την αγκαλιά φιλοξενίας και πολιτισμού που άνοιξε η διοίκηση του Ρωμανού στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της ομάδας και της διοίκησης μας στο γήπεδο της Ελιάς, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου κ. Γιώργου Τζώρτζη και των ανθρώπων του γηπεδούχου σωματείου, η φιλοξενία ήταν μοναδική και νιώθουμε μεγάλη τιμή για τον σεβασμό και την εκτίμηση που έδειξαν προς την Δαμάστα.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ για το τραπέζι που έκανε η διοίκηση του Ρωμανού σε όλη την αποστολή της Δαμάστας μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Θα περιμένουμε με χαρά το παιχνίδι του β' γύρου στο γήπεδο της Δαμάστας για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία του Ρωμανού. Παράλληλα ύψιστη επιβεβαίωση πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης αποτέλεσε η πρωτοβουλία του Αθλητικού Ομίλου Ρωμανού να προσφέρει όλα τα έσοδα του αγώνα για την στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Επίσης ο πρόεδρος του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης παρέδωσε έναν απινιδωτή στην διοίκηση του Ρωμανού προκειμένου αυτή η πολύτιμη ιατρική συσκευή να βρίσκεται πλέον μόνιμα στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ