Ο Γ.Π.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ ενισχύει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Petite Perle 300×250

Στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης δράσης που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η οικογένεια του Αλμυρού γίνεται αρωγός στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού και όλοι μαζί (Αλμυρός, Νέοι Αλμυρού, Ακαδημίες, Γονείς, φίλαθλοι) προσφέρουμε χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Εν όψει των εορτών ξεκινήσαμε με το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που "μαγικά" μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης!

Έχοντας στο πλευρό μας το Make-A-Wish Ελλάδος, θα σχεδιάσουμε μια σειρά από ενέργειες στην πόλη μας που θα έχουν μοναδικό στόχο να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση των ευχών τους.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Αλμυρού Μανώλης Βίστης, εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια του Αλμυρού, δήλωσε:

"Ο Αλμυρός προέρχεται και ανήκει στην κοινωνία του Μαλεβιζίου. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ομάδα θέσαμε ως στόχο να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε κοινωνικό έργο στην περιοχή μας αλλά και κατ' επέκταση στο Ηράκλειο και στην Κρήτη.
Η απόφαση για τη στήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αποτελεί σταθμό στην ιστορία του Σωματείου μας. Ο οργανισμός στην Ελλάδα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.300 ευχές, ενώ με παρουσία σε 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, το Make-A-Wish έχει εκπληρώσει περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως.
Σαν Δ.Σ του Αλμυρού κάναμε την αρχή και καλούμε τους φιλάθλους μας να συμμετέχουν όπως και όπου μπορούν στην νέα μας προσπάθεια, ξεκινώντας με ένα Αστέρι της Ευχής."

Η κα Χρυσούλα Σπανού, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δήλωσε:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γ.Π.Σ. Αλμυρού για την πρωτοβουλία να συμβάλλει στο έργο μας, καθώς και την τοπική κοινωνία. Αυτή τη στιγμή έχουμε περισσότερα από 130 παιδιά που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια και περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους. Ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται καθημερινά, καθώς κάθε 35 ώρες στην Ελλάδα εκπληρώνεται μια ευχή, όμως η ανάγκη για οικονομική στήριξη είναι μεγάλη. Είναι μια ανάσα για τον Οργανισμό να αναπτύσσονται πρωτοβουλίες όπως αυτή του Συλλόγου. Θα είμαστε μαζί σε κάθε βήμα για τα παιδιά μας και θα ενώσουμε τις οικογένειές μας.»

Tο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.
Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Make-A-Wish επισκεφθείτε το www.makeawish.gr και το www.donate.makeawish.gr/index.php?ty=4

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ