Λαμπρή εμφάνιση των κολυμβητών του ΕΓΟΗ στο Grand-Prix

Petite Perle 300×250

Ενθουσιασμός, χαμόγελα και ελπιδοφόρα μηνύματα για το κολυμβητικό μέλλον των αθλητών ήταν η αποκομιδή του τμήματος κολύμβησης που ΕΓΟΗ στην πρώτη επίσημη διοργάνωση της ΚΟΕ στο Grand-Prix που έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο στις 23-24 Νοεμβρίου.

Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν Αγωνιστικές και Προαγωνιστικές κατηγορίες. Μικροί και μεγάλοι κολυμβητές του Συλλόγου μας έδωσαν δυνατό παρών βελτιώνοντας κατά πολύ τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν σημειώνοντας όλοι τους ατομικά ρεκόρ.

Για την Αγωνιστική ομάδα συμμετείχαν: Χριστίνα Δημοπούλου, Πλαίτη Αντιόπη, Παπαδάκης Δημήτρης, Τζενάκης Μάνος, Στρατήγης Αλέξανδρος.

Για την Προαγωνιστική ομάδα συμμετείχαν: Δημόπουλος Αντώνης, Καλλονάκης Μανώλης, Τσαγκαράκης Γιώργος, Σφακιανάκης Νικόλας, Γρηγοριάδης Βαλάντης, Παπαδάκης Νικόλας, Τσαγκαράκη Παναγιώτα, Μίζη Φαίη, Παπαδάκη Χαρά, Μαρκάκη Φαίη, Γρηγοριάδη Αναστασία, Γρηγοριάδη Νικολέτα, Χαχλιουτάκη Κατερίνα και Μαζαράκη Κρυσταλία. Το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ συγχαίρει θερμά τους Αθλητές και τον προπονητή Κο Γιάννη Δημόπουλο για το σοβαρό έργο που επιτελεί στο σύλλογο και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ