Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου: “Αγαπώ την Τύλισο και φροντίζω γι’ αυτήν”

Τελευταία Ενημέρωση:

Με γνώμονα το λαϊκό ρητό ” η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά ” όλοι οι φορείς της Τυλίσου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καθαρίσουν τους  δρόμους και τα στενά του χωριού.

Οι φορείς που θα συμμετάσχουν σε αυτή την εθελοντική δράση είναι: η Τοπική Κοινότητα Τυλίσου,  η Ενορία Τυλίσου,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου,  ο Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου ” Η Δίκτυννα “, ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου,  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τυλίσου. 

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες: “Eίναι χρέος όλων μας να κρατάμε καθαρό το μέρος που ζούμε. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς μικρούς και μεγάλους να έρθετε να μας βοηθήσετε σε αυτή την δράση. Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Τυλίσου σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε από εκεί τον καθαρισμό του χωριού! Με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...