Σκοράρουμε για ένα χαμόγελο

Petite Perle 300×250

Σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο "Αστόρια" έγινε η ονοματοδοσία των πρωταθλημάτων της Α1 και της Α2 σε "Χαμόγελο του Παιδιού" και "Δικαίωμα στη Ζωή".

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η χορηγία του προέδρου της Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ.

Η χορηγία προβλέπει την κάλυψη όλου του ενδυματολογικού υλικού των ομάδων από τις επίσημες στολές μέχρι φούτερ, φόρμες, τσάντες.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαδάκη για τον οποίο είπε ότι τα τρία τελευταία χρόνια έχει ταράξει τα νερά του ηρακλειώτικου και όχι μόνο ποδοσφαίρου με τις ενέργειες του και την κοινωνική προσφορά του.

Ο Αντώνης Παπαδάκης απευθυνόμενος στους προπονητές των Μικτών ομάδων τους είπε αστειευόμενος: «Τρεις φορές έχουμε πάει στον τελικό και τις τρεις χάσαμε. Φέρτε επιτέλους το Κύπελλο στο Ηράκλειο».

Νωρίτερα στην ονοματοδοσία των πρωταθλημάτων η συγκίνηση ήταν έντονη όταν οι παριστάμενοι είδαν βίντεο από τις δράσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού" και του Σωματείου "Δικαίωμα στη Zωή".

Εκτός από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τον Αντώνη Παπαδάκη μίλησαν η κυρία Χρυσή Παπαδάκη, συντονίστρια του "Χαμόγελου του Παιδιού" στο Ηράκλειο και η ψυχή του σωματείου "Δικαίωμα στη Ζωή" Παύλος Σημαντηράκης, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης μίλησε ο Νίκος Συριγωνάκης καθώς και ο πρόεδρος των Γουβών κ. Δήμος Φουντουλάκης που η ομάδα του επίσης έχει σταθεί κοντά στο σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή".

Ο πρόεδρος της Δαμάστας έκανε παράκληση να γίνει επιτέλους και στο Ηράκλειο πρωτάθλημα "Χαμόγελο του Παιδιού" που διεξάγεται σε όλους τους νομούς της Ελλάδας πλην της Κρήτης, ενώ προανήγγειλε τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα που είχε γίνει πλέον θεσμός στις 27 Δεκεμβρίου στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα  σε μια ομάδα all star και την ομάδα του για να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία φέτος θα δοθούν εξ ολοκλήρου στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ