Βρέθηκε η αγνοουμένη που εξαφανίστηκε στην Βαγιωνιά

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Καταβεβλημένη εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή

Τέλος στην αγωνία για την αγνοούμενη Ευγενία που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε αγροτική τοποθεσία στη Βαγιωνιά του δήμου Γόρτυνας. Τη γυναίκα εντόπισε το πρωί της Παρασκευής, σε λιόφυτο, ο ανιψιός της μεταξύ της περιοχής Κανδήλας και Βασιλικών Ανωγείων, σε κοντινή μάλιστα απόσταση από το σημείο από όπου και χάθηκαν τα ίχνη της.

Η 84χρονη βρισκόταν πάνω σε κάτι κλαδιά εμφανώς ταλαιπωρημένη. Μόλις την είδε, την πλησίασε και αφού διαπίστωσε ότι είναι ζωντανή, ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το Κέντρο Υγείας,  με προορισμό το  εφημερεύον νοσοκομείο αφού η γυναίκα εντοπίστηκε καταβεβλημένη.

“Ευτυχώς, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας” δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τσικνάκης, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία.

Πηγη: neakriti.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...