Φοβερός ΟΦΗ υπέταξε την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ

Petite Perle 300×250

ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το κακό φεγγάρι της ΑΕΚ και την νίκησε με 1-0 στο Ηράκλειο χάρη σε όμορφο γκολ του Σεμέντο στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ένωση δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στο δεύτερο μέρος, και απλά δέχθηκε την ήττα της με κατεβασμένα τα χέρια.

Και σαν μην έφτανε η κακή εικόνα, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι πάλευαν να μπουν στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Ογκνιέν Βράνιες χτύπησε εκτός φάσης τον Νίκο Μαρινάκη, αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες σε ένα χρονικό σημείο που επήλθε σύγχυση και χάθηκαν οι όποιες ελπίδες για τους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε εντελώς ανάποδα σε σύγκριση με το πρώτο. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν πίσω. Οι κιτρινόμαυροι έχασαν την κυκλοφορία και δεν μπορούσαν να βγουν πρώτοι στην μπάλα.

Μόνο που κόντρα σε αυτό που έκανε η Ένωση στο πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ έβαλε ουσία. Ήταν φάση του 52ου λεπτού με τον Σεμέντο να αδειάζει Βράνιες, Μπακάκη και να φέρνει την μπάλα στο αριστερό. Από εκεί και πέρα ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Βασίλη Μπάρκα για το 1-0, σημειώνοντας το έκτο του γκολ στη σεζόν.

Αλλά ακόμα και μετά το γκολ του Σεμέντο ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πίεσε για ένα δεύτερο με την ΑΕΚ να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο.

Στο τέλος όπως είναι φυσικό όλο το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα του Σίμου για την εμφάνιση της. Αυτός 0 ΟΦΗ αξίζει και μπορεί να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ