Συριζοκατάσταση σε καζάνι στο Φόδελε(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την ευκαιρία της παραγωγής ρακής στο καζάνι του Μιχάλη Φακουκάκη και της συζύγου Ελένης Αυγουστάκη διοργανώθηκε μία όμορφη παρέα με φίλους του Σύριζα από το Μαλεβίζι.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Ηρακλείου του Σύριζα Νίκος Ηγουμενίδης, ενώ το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Οι οικοδεσπότες φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους τους, ενώ η βραδιά κύλησε ήρεμα με πολιτική και δημοτική κουβέντα.

Υπήρχε όρεξη και καλή διάθεση με τους παρευρισκόμενους να παίρνουν και το δωράκι τους στο τέλος από το Μιχάλη Φακουκάκη που παράλληλα έκανε και τις ενέργειες για την παραγωγή της τσικουδιάς.

Μεταξύ των παρόντων ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης με τη σύμβουλο Ελένη Μιχαλάκη, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Νίκος Πατραμάνης, ο δικηγόρος Γιώργος Βαθιανάκης, ο Γιώργος Ζερβός, η Βανέσα Τσιντάρη, η Μαρία Λουμπάκη, η Ελένη Φασουλά και η τέως Λυκειάρχης Γαζίου Ζ.Λεμονή.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...