Με σούπερ Βανγκέλι, Χατζηγεωργίου η Τύλισος 3-0 τον Ραύκο

Petite Perle 300×250

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τύλισος και συνέτριψε στο γήπεδο της 3-0 τον Ραύκο.

Η Τύλισος είχε ηγέτη ένα καταπληκτικό Βανγκέλι ο οποίος από την δεξιά πλευρά εξέθεσε ανεπανόρθωτα την άμυνα του Ραύκου και έφτιαξε τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες που χάθηκαν.

Εξαιρετικός σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Ταβουλαρέας, ενώ ο σέντερ φορ Γιάννης Χατζηγεωργίου με τα δύο γκολ που σημείωσε ουσιαστικά έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Τύλισο.

Στο 32' ο Χατζηγεωργίου με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 40' ο Χατζηγεωργίου κέρδισε κατά κράτος τους αμυντικούς του Ραύκου, σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 42' δυνατό σουτ του Σερπετζόγλου εντυπωσιακή απόκρουση του Γιανναδάκη σε κόρνερ.

Στο 47' ο Στρατηγάκης από πλάγια μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ και ένα λεπτό αργότερα αστόχησε σε κεφαλιά από κοντά.

Στο 62' ο Βανγκέλι έκανε φοβερό μπάσιμο από δεξιά έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Χατζηγεωργίου που είπε ευχαριστώ και έκανε το 2-0.

Στο 65' από πάσα του Βανγκέλι ο Παπαγγελής με κοντινό σουτ ξετίναξε τα δίχτυα γράφοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Τύλισος: Γιανναδάκης, Λιαπάκης, Σαβουιδάκης, Καλέας, Χατζηγεωργίου(77' Μαθιουδάκης), Ταβουλαρέας, Μαματζάκης(62' Βερερουδάκης), Παπάζογλου, Λέκκα(46' Παπαγγελής), Μανιούδης, Βανγκέλι.

Ραύκος: Βασιλάκης, Καραμηνάς, Φαφαλάκης, Τζωράκης, Λαμπράκης, Βολιτάκης(57' Στεφανάκης), Κουτσοπολιώτης, Σερπετζόγλου, Σινάνι(78' Μανελιάδης), Στρατηγάκης, Γωνιανάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ