Τραγικός ο ΠΑΟΚ έχασε απ' τον Ζαρό στον Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Απογοητευτικός ήταν ο ΠΑΟ Κρουσώνα στο παιχνίδι με αντίπαλο το Ζαρό και γνώρισε την ήττα με 0-1 στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου καλός ούτε επιθετικά αλλά ούτε και αμυντικά. Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 4' και η ψυχολογία των παικτών ήταν τέτοια που δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βέβαια θα μπορούσε να φέρει στο 42' το παιχνίδι στα ίσια αλλά ο Ξηρός έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Καλομοίρης.

Από την άλλη πλευρά ο Ζαρός ήταν πολύ καλύτερος και θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ, με την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου να έχει 4 δοκάρια στο παιχνίδι.

Να πούμε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια και στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον ξαφνικό χαμό του πρώην βουλευτή της ΝΔ και Κρουσανιώτη Γιώργου Δεικτάκη.

Στο 4' ο Λέσι από αριστερά έκανε σέντρα στον Χριστοφοράκη που με διαγώνιο σουτ με τη μία έκανε το 0-1.

Στο 6' ο Ξηρός έπαιξε στην πλάτη της άμυνας τον Καλομοίρη που σούταρε από τα πλάγια, με τον Χατζιδάκη να αποκρούει.

Στο 8' ο Ανωγειανάκης βρήκε εξαιρετικά τον Καλομοίρη μέσα στην περιοχή αλλά έκανε κακό κοντρόλ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τετ α τετ με τον Χατζιδάκη.

Στο 12' ο Χριστοφοράκης μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ μετά από λάθος του Παπαδιού.

Στο 25' απευθείας φάουλ του Ανωγειανάκη, απέκρουσε και πάλι ο Χατζιδάκης στη γωνία του.

Στο 41' ο Κοζορώνης από τα αριστερά έκανε σέντρα σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στη οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη και να φεύγει άουτ.

Στο 42' ο Μόντι ανέτρεψε τον Καλομοίρη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή κ. Μαυρουδή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξηρός που σούταρε δεξιά αλλά ο Χατζιδάκης μάντεψε σωστά και απέκρουσε.

Στο 51' από σέντρα του Παραθύρα ο Χριστοφοράκης εξ' επαφής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά ο Παραθύρας σούταρε από μακριά αλλά και πάλι η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 60' ωραία συνεργασία από τα αριστερά με τον Κοζορώνη να δίνει στον Χατζησεβαστό, ο νεαρός αριστερός μπακ έκοψε στο πέναλτι στον Ανωγειανάκη που σούταρε μόνος του ψηλά άουτ.

Στο 74' ο Χριστοφοράκης από το ύψος της περιοχής σούταρε και η μπάλα βρήκε και πάλι το δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚρουσώνα: Κασμερίδης, Χατζησεβαστός, Πρικάκης (76΄Βαμβουκάκης), Βασιλείου, Ξημεράκης, Ξηρός (82΄Γεωργόπουλος), Παπαδιός (82΄Ζωνάκης), Ανωγειανάκης, Στρατήγης, Καλομοίρης, Σκούφος (46΄Κοζορώνης Δ.)


ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Λαδιανός (63΄Ανδρεαδάκης), Γκλεζάκος, Μητρόπουλος, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης (81΄Καλεμάκης), Μόντι, Κοζορώνης Ν. (68΄Αναγνωστάκης), Παραθύρας (85΄Κόκκινος), Λέσι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ