Ηττα του ΟΦΗ στα Δυο Αοράκια απο το Μαρούσι

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να σταματήσει τον εκπληκτικό Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος με 30π οδήγησε το Μαρούσι στη νίκη επί του ΟΦΗ στα Δυο Αοράκια με 83-91.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη, δεν είχε τις λύσεις, απέναντι στον 42χρονο γκαρντ, ο οποίος έκανε σπουδαίο παιχνίδι.

Στον ΟΦΗ έχουν δικαιολογημένα παράπονα απο τους διαιτητές, οι οποίοι με τα σφυρίγματα τους στο δεύτερο ημίχρονο πήγαν να χαλάσουν την εικόνα, ενός εξαιρετικού παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε για το παιχνίδι ότι "δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το παιχνίδι. Τα είδατε και μόνοι σας. Αν θα πώ κάτι, θα κάνω κακό στην ομάδα. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τον Γκαγκαλούδη και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Τα Μελίσσια είναι μια ομάδα που ανεβήκαμε μαζί στην κατηγορία. Έχει καλό προπονητή, καλή έδρα, είναι πολύ καλή δουλεμένη ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά κ ν μην συμβεί κάτι άλλο που να επηρεάσει το παιχνίδι".

Στον ΟΦΗ πάντως οι άνθρωποι της ομάδας, πνέουν τα μένεα για τους διαιτητές Διαμαντή-Λαμπίρη-Λεβεντάκο. 

Τα δεκάλεπτα:22-17, 41-41, 63-66, 83-91
ΟΦΗ (Ράλλης): Μποχωρίδης 17 (3), Λιανός 15 (3), Πετράκης 11 (1), Μπουμπάρης 15, Καραδολάμης 8, Τσερκιτζόγλου 1, Αγαπιάδης 6 (1), Τασίουδης 6, Πάλλης 4, Καραθωμάς.
ΓΣ Αμαρουσίου (Σκαραφίγκας): Διαμαντόπουλος 3 (1), Λάππας 9 (2), Γκαγκαλούδης 30 (5), Γιαννακόπουλος, Λιούμης, Κούλιος, Δούκας 8 (2), Παπαγεωργόπουλος 10 (1), Ξυδάς 12 (1), Μπακεας, Σπηλιοπουλος 11 (3).

*Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, από τους παίκτες των δυο ομάδων στη μνήμη του Γιώργου Δεικτάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ