Ξανά μπλεξίματα με τις ισπανικές αρχές για τον Μέσι

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο «μικροσκόπιο» των ισπανικών αρχών επανέρχονται τα οικονομικά του ιδρύματος που έχει ιδρύσει ο Αργεντινός με τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Δυσάρεστες ειδήσεις για τον Λιονέλ Μέσι ελάχιστα μετά την απονομή της έκτης Χρυσής Μπάλας του.

Οι ισπανικές Αρχές πρόκειται να επανεξετάσουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ιβήρων, τα οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με το ίδρυμα για άπορα παιδιά που έχει ιδρύσει ο Αργεντινός με τον πατέρα του και τον αδερφό του, αφού εντοπίστηκαν «κενά» στους ισολογισμούς.

Στο παρελθόν έχουν ξαναϋπάρξει έρευνες σχετικά με το αν το ίδρυμα λειτουργεί όντως ως φιλανθρωπικός οργανισμός ή σαν κάλυψη για τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

Η ίδρυσή του έλαβε χώρα το 2007, αλλά η πρώτη επίσημη εγγραφή του το 2013. Επομένως τα έσοδα του διαστήματος 2007 – 2013 είναι άγνωστο που κατέληγαν.

Επίσης έχουν βρεθεί στους λογαριασμούς του ιδρύματος πολλά χρήματα από την Μπαρτσελόνα, γεγονός που επίσης προκαλεί υποψίες για ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες του Αργεντινού.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...