Με αστερόσκονη και λάμψη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Γάζι – Πλούσιο φωογραφικό ρεπορτάζ

Petite Perle 300×250

Μέσα σε μια πολύ ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα, η οποία φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, έγινε η φωταγώγηση στην Πλατεία Καταμάνη Γαζίου.

Η πλατεία γέμισε κυριολεκτικά από εκαταντάδες κόσμου κάθε ηλικίας, που ξέφυγαν από την καθημερινότητα και ένιωσαν την μαγεία των Χριστουγέννων με πολύ αστερόσκονη και λάμψη.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Γαζίου είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τη διοργάνωση, η οποία φέτος ενδυναμώθηκε από τις αξίες του εθελοντισμού, του πολιτισμού και της προσφοράς.

Περισσότερο από όλους διασκέδασαν τα μικρά παιδιά που έπαιξαν με τους ήρωες της Disney, είδαν από κοντά τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη, δοκίμασαν λαχταριστά μπισκότα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμουτσίου, τηγανίτες με πετιμέζι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσαλικακίου και ζουμερούς λουκουμάδες με μπόλικη κανέλα και σουσάμι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου.

Στη συνέχεια, περιμένοντας τη φωταγώγηση άκουσαν τραγούδια Χριστουγέννων και όχι μόνο από τη Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου με μαέστρο την κ. Εύα Κουτσογιαννάκη, ενώ θαύμασαν τους μαθητές του τμήματος Hip-Hop του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου.

Η βραδιά τα είχε όλα. Μουσική, χορό, γλυκά, φώτα και πολλά αστεράκια ευχών από το Make-a-Wish.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανεβαίνoντας στη σκηνή ευχαρίστησε όλους τους Μαλεβιζιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ συγκινημένος δήλωσε ότι αισθάνεται την ευθύνη μαζί με τους συνεργάτες του, να προσφέρει στο Μαλεβίζι εκδηλώσεις με ποιότητα.

Επίσης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου, Τσαλικακίου και Κεραμουτσίου για την προσφορά τους αλλά και τον ξεχωριστό καλεσμένο της βραδιάς Γιώργο Αγγελόπουλο και τον οργανισμό "Make a Wish".

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε στην πλατεία Κατσαμάνη με την πριγκίπισσα Έλενα να μετράει αντίστροφα και το Γάζι να πλημμυρίζει φως, χαρά και αισιοδοξία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ