Πέρασε αέρα από τον Άγιο Μύρωνα ο ΟΦΑΜ με τεσσάρα ( Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Πάει τρένο ο ΟΦΑΜ και πέρασε αέρα και από τον Άγιο Μύρωνα κερδίζοντας τον Ραύκο με 4-1 παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν φωτιά για τον ΟΦΑΜ που πρόλαβε μέχρι το 18 να κερδίζει με 3-0 κάνοντας το ντέρμπι να φαίνεται παιχνιδάκι.

Από την άλλη πλευρά ο Ραύκος δεν έπαιξε καθόλου επιθετικά απειλώντας ελάχιστα έχοντας το πάνω χέρι μόνο για ένα 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο από το 55' μέχρι το 70'.

Η ομάδα του Χρήστου Ανδριαδάκη ήταν εκπληκτική και αποδεικνύει σε κάθε αγώνα ότι είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ποιότητα, πάθος, ενέργεια και φυσικά αποτελεσματικότητα στις τελικές ενέργειες για γκολ. Να πούμε ότι μεγάλο ρόλο παίζουν και οι οπαδοί του ΟΦΑΜ που για μία ακόμη φορά έδωσαν βροντερό παρών για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Στο 2' κομπίνα του ΟΦΑΜ από πλάγιο άουτ, η μπάλα με κατέληξε στην περιοχή, ο Κολλαρετάκης βρέθηκε στην πορεία της, σούταρε δυνατά και έκανε το 0-1 πολύ γρήγορα.

Στο 12' ο Ανδριαδάκης έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή, έκανε ωραία σέντρα στον Μοχιανάκη που με βολέ με τη μία έκανε το 0-2.

Στο 18' καταπληκτική συνεργασία του Αεράκη με τον Σκουλούδη, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή, έκανε συρτή σέντρα και ο Μοχιανάκης με εξαιρετικό τακουνάκι άφησε άγαλμα τον Βασιλάκη και έκανε το 0-3 πριν καλά καλά συμπληρωθούν τα πρώτα 20 λεπτά.

Στο 28' ο Σερπετζόγλου από το ύψος της περιοχής σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο 42' ο Στεφανάκης από τη μικρή περιοχή σούταρε, αλλά ο Αποστολάκης με τέλεια αντανακλαστικά απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Στο 43' ο Ανδριαδάκης βγήκε μόνος του στην περιοχή σούταρε αλλά ο Βασιλάκης απέκρουσε με υπερένταση.

Στο 49' ο Μοχιανάκης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Βασιλάκη να αποκρούει με τα πόδια.

Στο 56' ο Γωνιανάκης από τη γωνία της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-3.

Στο 61' ο Αποστολάκης κράτησε παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε τη μπάλα με τα χέρια μέσα στη περιοχή με τον διαιτητή κ. Περτσελάκη να δίνει έμμεσο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σερπετζόγλου χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει τη μπάλα από το τοίχος.

Δύο λεπτά μετά ο Ανδριαδάκης πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή έδιωξε ο αμυντικός του Ραύκου.

Στο 68' ο Σινάνι σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Αποστολάκη που έκανε τρομερή απόκρουση για άλλη μία φορά.

Στο 70' ο Σκουλούδης με φανταστικό απευθείας φάουλ πάνω από το τοίχος έκανε το 1-4.

Στο 75' ο διαιτητής κ. Περτσελάκης είδε ανατροπή μέσα στην περιοχή πάνω στον Σινάνι και έδειξε την άσπρη βούλα. Όμως ο βοηθός που ήταν κοντά στη φάση τον φώναξε και του είπε σωστά ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση, με τον διαιτητή να παίρνει την απόφαση του πίσω.

Να πούμε ότι η ομάδα του ΟΦΑΜ αφιερώνει τη νίκη αυτή στον ποδοσφαιριστή της Μανώλη Κτιστάκη, καθώς με τη σύζυγο του απέκτησαν ένα υγιέστατο  αγοράκι.

Συνθέσεις:

Ραύκος: Βασιλάκης, Καραξης, Τζωράκης(65' Φαφαλάκης), Λαμπράκης(46' Ορφανός), Καπελώνης, Κουτσοποδιώτης, Στεφανάκης(46' Μουρτζάκης), Σερπετζόγλου, Σινάνι, Στρατηγάκης, Γωνιανάκης.

ΟΦΑΜ: Αποστολάκης, Νικηφόρος, Μουλακάκης, Δεληγιαννάκης, Λαδουκάκης, Ρογδιανάκης, Σκουλούδης, Ανδριαδάκης(71' Κυριακάκης), Μοχιανάκης(88' Βάμβουκας), Αεράκης, Κολλαρετάκης(80' Βρούζος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ