Η πριγκίπισσα Έλενα κι ο ιππότης Γιώργος Αγγελόπουλος με ευχές… άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γάζι (Βίντεο)

Petite Perle 300×250

"Είναι τιμή μου να πραγματοποιώ τις ευχές των παιδιών" είπε μιλώντας στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Τα Χριστούγεννα των ευχών, του εθελοντισμού και της αγάπης είναι τα φετινά στο Γάζι.

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου δόθηκε μια τεράστια αγκαλιά ελπίδας.

Τα συναισθήματα των Χριστουγέννων πλημμύρισαν τους εκατοντάδες κόσμου που παρευρέθηκαν στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και είχαν έναν ιερό σκοπό,  την πραγματοποίηση των ευχών παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το "Make-Α-Wish" ( Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές δυο παιδιών από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, σε ρόλο οικοδεσπότη καλωσόρισε το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και τους προσκεκλημένους.

Ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους που βοήθησαν για να αποκτήσουν αυτές οι γιορτές μια ξεχωριστή λάμψη και είναι πραγματικά πολλοί.

Τους εθελοντές τους, τους  πολιτιστικούς συλλόγους, τους εργαζόμενους του Δήμου, τους αντιδημάρχους, ιδιαίτερα την κυρία Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου που σήκωσε το βάρος της διοργάνωσης και φυσικά τους  ανθρώπους του "Make-Α-Wish".

Πρωταγωνίστρια των εκδηλώσεων, η μικρή Έλενα που μπορεί να ήταν ντροπαλή επί σκηνής, όμως όταν πήρε λίγο θάρρος, με τη βροντερή φωνή της, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δεν ήταν μόνη, δίπλα της είχε τον ιππότη της Γιώργο Αγγελόπουλο.

Είναι πλέον φίλοι αφού τη βοήθησε για  να πραγματοποιηθεί μια ευχή της.

Όλες οι ευχές γίνονται πραγματικότητα

Η γενική διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου ευχαρίστησε συγκινημένη τον Δήμο και κυρίως τον κόσμο που στηρίζει αυτή τη σημαντική προσπάθεια, για την ψυχική ανάταση των παιδιών κατά τη διάρκεια της θεραπείας. «Ούτε ένα όχι σε ένα παιδί», δήλωσε, και κάλεσε τους γονείς που θέλουν τη στήριξη του "Make-Α-Wish" να μη διστάζουν, διότι όλες οι ευχές γίνονται πραγματικότητα.

Το "Make-Α-Wish" έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 2.300 ευχές τα τελευταία 23 χρόνια ενώ μόνο πέρσι πραγματοποιήθηκαν 245.

Στο βίντεο που ακολουθεί, από το 1.36, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις της νεράιδας του "Make-A-Wish" Χρυσούλας Σπανού, του δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, της γενικής διευθύντριας του "Make-Α-Wish" Σάντρας Ζαφειρακοπούλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου που έκαναν στη "Φωνή του Μαλεβιζίου".

Στη συνέχεια από το χρόνο 10.00, είναι η έναρξη των εκδηλώσεων και όσων ειπώθηκαν πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση από την Έλενα στο 18.07 για να ανάψει το δέντρο.

Στο δεύτερο βίντεο μιλάει η μητέρα της μικρής Έλενας, η Όλγα, για την εμπειρία της.

Το απόσπασμα είναι από τη μετάδοση που έκανε η "Φωνή του Μαλεβιζίου" σε συνεργασία με το Frame Studio.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ