Η Δαμάστα άλωσε το Ζαρό με 3-1

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Με καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο η Δαμάστα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 3-1 εκτός έδρας τον Ζαρό.

Παρά το γεγονός ότι η Δαμάστα εκτός από τους τραυματίες Χαρίτο, Ρουμπάκη έχασε λίγες ώρες πριν τον αγώνα και τον Πορτογάλο Μεϊρέλες που στη διάρκεια του φαγητού προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα , έκανε επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο με τον Καστελλιανάκη να σπάει τη γκίνια και να επανέρχεται στα γκολ και τον Μιγκες Ολιβέϊρα να βάζει ένα φανταστικό γκολ με ατομική ενέργεια, προηγήθηκε με 0-3.

Ο Ζαρός στο δεύτερο ημίχρονο  ισορρόπησε το παιχνίδι και με τις αλλαγές του Κόκκινου μείωσε σε 1-3, κυνήγησε την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 11' από πάσα του Καστελλιανάκη ο Τριανταφύλλου μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.

Στο 18' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου ο Χατζιδάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Λίγο νωρίτερα ο παίκτης της Δαμάστας φώναξε για πέναλτι όταν σε σουτ που έκανε η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι αμυντικού του Ζαρού το οποίο ο διαιτητής Κρασαγάκης θεώρησε ακούσιο.

Στο 22' ο Μαρκάκης έπαιξε το ένα-δύο με τον Καστελλιανάκη και με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 25΄μακρινή μπαλιά του Αριστεινίδη στον Καουκάκη που έπιασε φοβερό σουτ νε πολλά φάλτσα αλλά ο Χατζιδάκης με φανταστική απόκρουση αποσόβησε το δεύτερο γκολ.

Στο 45' σουτ του Αριστεινίδη από μακριά, λάθος από αμυντικό του Ζαρού και ο Καστελλιανάκης με άψογο σουτ έγραψε το 0-2.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ολιβέϊρα πήρε τη μπάλα από θέση έξω αριστερά, ντρίμπλαρε όλη την άμυνα του Ζαρού και κεραυνοβόλησε τον Χατζιδάκη κάνοντας το 0-3.

Στο 63' έξοχη προσπάθεια και πλασέ του Παραθύρα, εκπληκτική απόκρουση του Δημαράκη σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Παραθύρας τροφοδότησε τον Χριστοφοράκη που με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-3.

Στο 90' ο Μπενάλντο έπαιξε κάθετα τον Τζουβάρα που πλάσαρε αλλά έσωσε ο Χατζιδάκης.

Συνθέσεις:

Ζαρός: Χατζιδάκης, Λαδιανος(58' Ανδρεαδάκης), Γκλεζάκος, Μητρόπουλος(69' Κουρουθιανάκης), Καραμανιτάκης(69' Καλεμάκης), Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι(63' Κοζορώνης), Παραθύρας, Αναγνωστάκης, Λέσι.

Δαμάστα: Δημαράκης, Αποστολάκης, Δουλγεράκης, Αναστασιάδης, Παπαδομιχελάκης, Αριστεινίδης(70' Βερούσι), Μαρκάκης, Καουκάκης, Ολιβέϊρα, Καστελλιανάκης(82' Κεφαλούκος), Τριανταφύλλου(67' Τζουβάρας).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ