Με μουσική, χορό, κέφι και πυροτεχνήματα φωταγώγησαν το δέντρο στο Τσαλικάκι (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών "Μαλβαζία"

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Μία από τις πιο αγαπημένες εποχές όλων μας ήρθε ξανά! Φυσικά δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα!

Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Γυναικών «Μαλβαζία» βάζει τον πήχη πολύ ψηλά και το καταφέρνει.

Φέτος, η μεγάλη γιορτή του Τσαλικακίου πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα και σε μία πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση.

Μπορεί ο καιρός να ήταν αρχικά ψυχρός, αυτό όμως δεν πτόησε τους εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν την πλατεία Τσαλικακίου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Σύλλογο Γυναικών Μαλβαζία, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 18.00 η πλατεία Τσαλικακίου πλημμύρισε με φως. Ο κόσμος μέτρησε αντίστροφα και το δέντρο άναψε, με τα πυροτεχνήματα στον ουρανό του Μαλεβιζίου να κάνουν τη νύχτα μέρα και τα μικρά παιδιά να ζητωκραυγάζουν και να γεμίζουν την πλατεία με επιφωνήματα θαυμασμού! Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Τσαλικάκι.

Η εκδήλωση τα είχε όλα. Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μελωδίες, χορευτικά και ξωτικά που έκαναν θαύματα και μοίραζαν δώρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαλβαζία κυρία Λιζ Καμαρίτη καλωσόρισε όλους όσους έδωσαν το «παρών» και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές με υγεία, κι αγάπη . Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, τους αντιδημάρχους Χρύσα Λυρώνη, Γιώργο Πετούση και Γρηγόρη Φασουλάκη, την Τοπική Κοινότητα Γαζίου και τον πρόεδρο Βαγγέλη Παρασύρη, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του Δήμου Μαλεβιζίου, το Α.Τ. Μαλεβιζίου, τους χορηγούς της εκδήλωσης την παιδική χορωδία του Δήμου και τον Μαέστρο Μιχάλη Μαρακομιχελάκη και την Στέλλα Μαραγκάκη στο αρμόνιο, τα τμήματα ζούμπας του Συλλόγου Μαλβαζία, παιδική και ενηλίκων και τη μοναδική Μαρία Δαφέρμου και τέλος τις ανιματέρ Μαρία Λιαδάκη και Ειρήνη Τερζάκη, τις Bubbles Bubbles.

Παράλληλα, η κυρία Λίζ Καμαρίτη ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου Μαλβαζία Πέρη Καμαρίτη, Ευγενία Μαζαράκη, Βάλλια Μπουτσάκη και Μαρία Δρουγκάκη για την επιμονή και επιμονή τους, τονίζοντας ότι «μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία φτάσαμε σ' αυτό το όμορφο αποτέλεσμα».

Λίγο πριν τη φωταγώγηση ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τη σειρά του τόνισε τη δύναμη που έχει ο εθελοντισμός στο Μαλεβίζι, ευχαριστώντας όλους τους Συλλόγους και τους εθελοντές για την προσφορά τους, κάνοντας τα Χριστούγεννα στο Μαλεβίζι μαγικά. Παράλληλα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Σύλλογο Γυναικών «Μαλβαζία» για την ξεχωριστή και εντυπωσιακή εκδήλωση που ετοίμασαν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές.

Η βραδιά στο Τσαλικάκι εξελίχθηκε σε μεγάλη γιορτή με μουσική, χορό και πολλά παιχνίδια!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ