Στο ρελαντί ο Αλμυρός 4-0 τον ΑΟΤ

Petite Perle 300×250

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Αλμυρός συνέτριψε με 4-0 στην έδρα του τον ΑΟΤ που αγωνίστηκε ελεύθερα βοηθώντας να γίνει ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Ο Αλμυρός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6΄ όταν ο Αγαπάκης με έξοχη ενέργεια σέντραρε και ο Τοπούζης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 18΄ ο Κοιλιάρας σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη που κατάφερε ένα μέτρο από την εστία του Χαραλαμπάκη να πλασάρει ψηλά άουτ.

Στο 32΄ σέντρα σουτ του Τοπούζη από αριστερά σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 35΄ και πάλι ο Κοιλιάρας με σέντρα από δεξιά σημάδεψε τον Τοπούζη που ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 45΄ όμως ο Κοιλιάρας σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε δύσκολα και ο Απλαδάς που κέρδισε το ριμπάουντ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 62΄ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής με το κ.Βισκαδούρο να καταλογίζει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Περογαμβράκης κάνοντας το 3-0.

Στη συνέχεια δεν είχαμε πολλές αξιόλογες στιγμές με τους γηπεδούχους να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη μεσσαρίτικη ομάδα να προσπαθεί να φτάσει σε κάποιο τέρμα χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Έτσι φτάσαμε στο 82΄ όταν ο Μεντουδάκης που είχε μπει ως αλλαγή με δυνατό σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε από το διαιτητή Βισκαδούρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκαντζάκης του ΑΟΤ με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρονται στο τέλος στο ρέφερι της συνάντησης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΜΥΡΟΣ:   Ζαφείρης Δημ., Γιαλούσης, Αγαπάκης(79΄Μαχαίρας), Γεμιστός, Ξενοκτιστάκης, Περογαμβράκης, Λυκούδης(70Μεντουδάκης), Κοιλιάρας, Σακλαμάκης(70΄ΖαφείρηςΑλ.), Τοπούζης, Απλαδάς(65΄Μπέρκης).

ΑΟΤ:  Χαραλαμπάκης(77΄Μανουσάκης), Σκαντζάκης, Χαλκιαδάκης, Ντόκο, Παπαδάκης Στ., Άλμπερτ, Μαραγκάκης(46΄Παπαδομανωλάκης), Τριάντης, Χριστοδουλάκης, Καρταλιανάκης, Κουτεντάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ