Το ευχαριστώ του Συλλόγου Γυναικών "Μαλβαζία"

Petite Perle 300×250

Με ένα πλατύ χαμόγελο οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία καλωσόρισαν όλους τους επισκέπτες στη φωταγώγηση του δέντρου στο Τσαλικάκι.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η πλατεία κυριολεκτικά γέμισε με κόσμο κάθε ηλικίας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Λιζ Καμαρίτη ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παρεβρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή του Τσαλικακίου.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο του Συλλόγου:

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μ ενέλαο Μποκέα για τη στήριξη, καθώς και για την παρουσία σας απόψε εδώ, Μας τιμάτε ιδιαίτερα και εσείς και όλη η Δημοτική Αρχή.

Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους Χρύσα Λυρώνη, Γιώργο Πετούση και Γρηγόρη Φασουλάκη. Την Τοπική Κοινότητα Γαζίου και τον πρόεδρο Βαγγέλη Παρασύρη. Το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του Δήμου Μαλεβιζίου. Με τη στήριξη όλων καταφέραμε να στήσουμε αυτό το σκηνικό και να είμαστε εδώ στην ώρα μας. Χατίρι δεν μας χάλασαν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας! Η διάθεση και η προσφορά τους πολύτιμη! Χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Είναι τοπικοί φορείς και τοπικές επιχειρήσεις.

Ευχαριστούμε το Α.Τ. Μαλεβιζίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ώστε να διασκεδάσουμε με ασφάλεια.

Ευχαριστούμε για την αποψινή τους παρουσία την παιδική χορωδία του Δήμου και τον Μαέστρο Μιχάλη Μαρακομιχελάκη και την Στέλλα Μαραγκάκη στο αρμόνιο. Με τις αγγελικές φωνές τους θα μπούμε γλυκά στο κλίμα των εορτών.

Τα τμήματα ζούμπας του Συλλόγου Μαλβαζία, παιδική και ενηλίκων και τη μοναδική Μαρία Δαφέρμου.

Τις ανιματέρ Μαρία Λιαδάκη και Ειρήνη Τερζάκη, τις Bubbles Bubbles, για το φανταστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για όλα τα παιδιά, μ ικρά και μεγάλα.

Επίσης, εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου Μαλβαζία Πέρη Καμαρίτη, Ευγενία Μαζαράκη, Βάλλια Μπουτσάκη και Μαρία Δρουγκάκη για την επιμονή και επιμονή τους, Μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία φτάσαμε σ' αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Και τέλος, ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους εσάς που για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας κι είστε εδώ να γιορτάσουμε μαζί. Η παρουσία σας και τα τόσα όμορφα λόγια αγάπης που εισπράττουμε μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε στα επόμενα και καλύτερα! Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες και σε όλους σας Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με υγεία, κι αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ