Άψογη η ημερίδα κολύμβησης που διοργάνωσε ο Τρίτωνας

Petite Perle 300×250

Το ευχαριστήριο του Τρίτωνα στον κόσμο και όλους όσους βοήθησαν:

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η οργάνωση της ημερίδας που πραγματοποίησε η ομάδα του Τρίτωνα Ηρακλείου στις 7-8/12 στο κολυμβητήριο του Λίντο.

Αθλητές όλων των ομάδων της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν μετάλλια για τις 8 πρώτες θέσεις σε κάθε αγώνισμα δημιουργώντας έτσι κίνητρα και στιγμές χαράς σε περισσότερα παιδιά!!!! Πολύ ζεστή ατμόσφαιρα παρά τις δυσκολίες του καιρού και φυσικά πολύ αξιόλογες εμφανίσεις από τους μικρούς κολυμβητές!!!!


Εξαιρετική η προσφορά της εταιρίας COSMOS SPORT που στηρίζει την ομάδα μας πάντα και οπότε της ζητηθεί, προσφέροντας τόσο τα μετάλλια στα παιδιά όσο και τα μπλουζάκια με τα οποία ντύθηκαν όλοι οι κριτές και χρονομέτρες της διοργάνωσης!!!


Το Κουτί της Αγάπης ήταν εκεί και οι άνθρωποι που το στήριξαν σίγουρα αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ…… στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, στον φωτογράφο της εκδήλωσης που ενα μέρος από τα έσοδα του μπήκαν στο Κουτί και φυσικά σε όλους εσάς, τους γνωστούς και αγνώστους που δεν το προσπεράσατε!!!


Τέλος η ομάδα του Τρίτωνα θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της, που βοήθησαν με κάθε τρόπο κάνοντας αυτή τη διοργάνωση μια από τις ομορφότερες!!


Τον κ. Κανταλή για τη μικροφωνική του και τη μουσική επένδυση της διοργάνωσης, την τρομερή εκφωνήτρια μας Τζιράκη Τάνια, τους χρονομέτρες Σημαντήρα Μιχάλη, Βασιλάκη Μάνο, Κανταλή Κώστα, τους εξαιρετικούς βοηθούς Τζιρίτα Μάνο, Πρατικάκη Κώστα, τις Κοπιδάκη Κατερίνα, Γρηγορίου Κατερίνα, Ραϊμόντα Μάρκου, Βασιλάκη Δήμητρα, Νικολουδάκη Στέλλα και φυσικά τους προπονητές και τρομερούς οργανωτές των σειρών των αγωνισμάτων,Τζωρμπατζάκη Γιώργο, Τζιράκη Μαρία και Γκιάτα Χάρη.

Ήσασταν όλοι υπέροχοι και ανεκτίμητοι!!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ