Ο Κρουσώνας φόρεσε τα Χριστουγεννιάτικα του (φωτογραφίες)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Φόρεσε τα γιορτινά του ο Κρουσώνας αφού την Κυριακή 8/12 έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και ο στολισμός της πλατείας.

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και όμορφες στιγμές για τον κόσμο που έδωσε το παρών αφού μεταξύ άλλων υπήρξε παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό, δωρεάν face painting για μικρούς και μεγάλους, καθώς και δώρα για όλα τα παιδιά.

Ο Πολιστικός σύλλογος Κρουσώνα ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Μαλεβιζίου για την συνεργασία όπως και τους Αντώνη Μακατουνάκη και Δημήτρη Βερεράκη για την σημαντική βοήθεια τους.

Πιο αναλυτικά:

Φωταγώγηση και στολισμός της πλατείας Αγίας Τριάδος!! Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο Μαλεβιζίου, τον κύριο Μακατουνάκη Αντώνη για την άμαξα και τον κύριο Βερεράκη Δημήτρη για την ηχητική κάλυψη της βραδιάς. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία!!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...