Επικό τρολάρισμα οπαδού: Αφού τον αποθέωσε η ΠΑΕ, άλλαξε το «AELARA» σε… «Free AELARA»

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Προ δυσάρεστης έκπληξης έφερε την ΠΑΕ ΑΕΛ ένας οπαδός. Μετά την αποθέωσή του (και την προσφορά διαρκείας) για τον στολισμό του μπαλκονιού του, τον… εμπλούτισε για να στείλει αντι-διοικητικό μήνυμα.

Τρολάρισμα επικών διαστάσεων επεφύλαξε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ένας φίλος της ομάδας.

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ανέδειξε την κίνηση του συγκεκριμένου οπαδού να στολίσει το μπαλκόνι του για τις γιορτές με λαμπιόνια που σχημάτιζαν τη λέξη «AELARA».

Αφότου λοιπόν αποθεώθηκε και έγινε γνωστό ότι θα του παραχωρηθεί διαρκείας, θα γίνει πόστερ η φωτογραφία στα γραφεία του συλλόγου και θα τον επισκεφθούν παίκτες και προπονητές στο σπίτι για να του ευχηθούν, έδειξε να μην εκτιμάει ιδιαίτερα τη σχετική απόφαση του Αλέξη Κούγια.

Έτσι, εμπλούτισε τον στολισμό στο μπαλκόνι του, προσθέτοντας λαμπιόνια που σχημάτισαν το αντι-διοικητικό μήνυμα «free AELARA».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΛ παρακαλεί τον οπαδό μας, ο οποίος αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη του και στόλισε το σπίτι του τιμώντας την ιστορική μας ομάδα και το μεγαλείο της με την εικόνα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσει αμέσως με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410259000, διότι κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ο συγκεκριμένος οπαδός θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εφόσον δεν είναι κάτοχος διάρκειας θα του παραδοθούν τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα μέλη της οικογένειας του εισιτήρια διαρκείας για όποια θύρα επιθυμεί.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γιατί μετά από 4 χρόνια καταφέραμε να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ο οποιοσδήποτε από τους αγνούς και ανιδιοτελείς οπαδούς να τη θεωρεί στολίδι για το σπίτι του στην πιο μεγάλη Χριστιανική γιορτή παγκοσμίως.

Η φωτογραφία με το στολισμένο σπίτι του οπαδού μας θα γίνει πόστερ στα γραφεία μας και στα αποδυτήρια μας, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και στο προπονητικό μας κέντρο.

Τον οπαδό μας που στόλισε το σπίτι του με τον τρόπο που αναφέρουμε, εφόσον μας το επιτρέψει, θα επισκεφθούν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και προπονητές μας για να του ευχηθούν για τις γιορτές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...