Έσπασε το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης η Μπάγερν Μονάχου!

Petite Perle 300×250

Η Μπάγερν είναι από χθες βράδυ η καλύτερη ομάδα στην ιστορία των ομίλων του Champions League, τόσο σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών όσο και υπέρ της διαφοράς τερμάτων, ρεκόρ που είχε η Ρεάλ από το 2012.

Τι κι αν ήταν πρώτη και… περασμένη πριν την έναρξη της χθεσινής τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League; Η Μπάγερν Μονάχου ήθελε να γράψει ιστορία απέναντι στην Τότεναμ και τα… κατάφερε.

ίχε εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου. Ήθελε, ωστόσο, να καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Και τα κατάφερε η Μπάγερν νικώντας 3-1 την Τότεναμ! Η παρουσίας της την τρέχουσα σεζόν είναι η καλύτερη ομάδας σε όλη την ιστορία της φάσης των ομίλων.

Η νίκη τους με 3-1 σήμανε ότι οι Βαυαροί έκαναν το απόλυτο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας απέναντι στα «σπιρούνια», αλλά και τους Ολυμπιακό-Ερυθρό Αστέρα, συγκεντρώνοντας έτσι και τους 18 διαθέσιμους βαθμούς που υπήρχαν…

Παράλληλα, παραβίασαν τις αντίπαλες εστίες 24 φορές, την ώρα που δέχτηκαν μόλις πέντε γκολ και με διαφορά 19 τερμάτων υπέρ τους, έγιναν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει ποτέ από τη φάση των ομίλων της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Με τη Μπάγερν να καταρρίπτει το ρεκόρ που είχε πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2012, με επίσης 6/6 νίκες αλλά με τη διαφορά τερμάτων στο +17.

Κερασάκι στην… τούρτα των νταμπλούχων Γερμανίας; Τα 10 γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που καθιστούν τον Πολωνό στράικερ πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ