Αλλαγή χώρου λόγω καιρού για τα “Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Εδέσματα” σήμερα στο Γάζι

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην αίθουσα του ΚΑΠΗ η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Με αλλαγή χώρου λόγω του καιρού θα πραγματοποηθεί σήμερα στις 4:00 μ.μ. η εκδήλωση  “Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Εδέσματα” που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου με το Σύλλογο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και Πολιτιστικούς Συλλόγους. Οι καιρικές συνθήκες οδήγησαν τους διοργανωτές να μας περιμένουν στην αιθουσα του ΚΑΠΗ Γαζίου έναντι της κεντρικής πλατείας και τυ Δημαρχείου Μαλεβιζίου.

Στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαζίου όλα είναι έτοιμα να… μυρίσουν Χριστούγεννα! Με την καθοδήγηση της Λένας Ηγουμενάκη οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Μαλεβιζίου και ο Σύλλογος “Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας” θα μας γεμίσουν με αρώματα και γεύσεις βγαλμένα από την παράδοση των Χριστουγέννων στον τόπο μας. Ο πρώτος λόγος δίνεται στις γιαγιάδες του Μαλεβιζίου που θα μεταδώσουν τις γνώσεις στα μικρά παιδιά, συνοδεία μουσικής. Στο μαντολίνο θα βρίσκεται ο Θωμάς Τζανής, στο λαούτο ο Γιάννης Μπορμπουδάκης και στα κρουστά ο Ευάγγελος Σπάνου.

Οι Σύλλογοι που συμμετέχουν στην εκδήλωση θα παρασκευάσουν και θα προσφέρουν εδέσματα ως εξής:

  • Πολιτιστικός σύλλογος Γαζίου: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα
  • Πολιτιστικός σύλλογος Δαμάστας: Ανεβατά κουλουράκια
  • Πολιτιστικός σύλλογος Κεραμουτσίου: Χριστόψωμο
  • Πολιτιστικός σύλλογος Σάρχου: Κουραμπιέδες
  • Πολιτιστικός σύλλογος Σμαρίου: Κουμπανάκια
  • Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας: Μελομακάρουνα
  • Κρητικές Γεύσεις: Απάκι με στάρι.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...