Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Πεζά με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείο

Τελευταία Ενημέρωση:

Με το σύνθημα «Δίνουμε χώρο για παιχνίδι και αναψυχή, δίνουμε την αγάπη μας στα παιδιά και μια ευκαιρία στους μεγάλους για προβολή τοπικών προϊόντων κι ανταλλαγή ευχών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πεζών συνδιοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου, του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και ειδικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, στην πλατεία των Πεζών, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πεζών, «σκοπός των χριστουγεννιάτικων δράσεων είναι η δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών και μαζί με τον απαραίτητο εορταστικό τόνο των εκδηλώσεων δεύτερος στόχος είναι η υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσω λειτουργίας περιπτέρων για έκθεση και προβολή τοπικών προϊόντων σε επίπεδο βιοτεχνιών, εμπορικών καταστημάτων και μικρών ιδιωτών παραγωγών. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και τα εκθετήρια είναι δωρεάν».

Αναλυτικότερα, προγραμματίζονται οι εξής δίωρες ή τρίωρες εκδηλώσεις:

Κυριακή 15 του Δεκέμβρη, ώρα 6 μ.μ.: Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Παρασκευή 20 και Παρασκευή 27, ώρα 5 μ.μ.: «Μαθαίνοντας την τέχνη του πηλού», με την Εύα Ζερβάκη.

Σάββατο 21 και Σάββατο 28, ώρα 5 μ.μ.: «Εργαστήρι των Ξωτικών του Άγιου Βασίλη», με το ξωτικό «Μηλίτσα».

Κυριακή 22 Δεκέμβρη, ώρα 5 μ.μ.: Κουκλοθέατρο «Φρικαντέλα» του Ευγένιου Τριβιζά. Συντονίζει η «Μηλίτσα».

Δευτέρα 23 και Δευτέρα 30 Δεκέμβρη, ώρα 5 μ.μ.: Θεατρικό παιγνίδι και ζωγραφική προσώπου (παιδική ψυχαγωγική εκδήλωση με μουσικοκινητικά, ψυχοκινητικά και διαγνωστικά παιγνίδια). Τη δράση συντονίζει η ανιματέρ «Μηλίτσα».

Τρίτη 24, ώρα 5 μ.μ.: Στολίζομε το Δέντρο των Ευχών και γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη με τον Μίκυ και τη Μίνυ.

Παρασκευή 27, ώρα 7 μ.μ.: «Ο γάμος του Καραγκιόζη» με τον Ανδρέα Τυμπακιανάκη.

Κυριακή 29 Δεκέμβρη, ώρα 5 μ.μ.: «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», θεατρικό βασισμένο στο παραμύθι του Καρόλου Ντίκενς. Συντονίζει η «Μηλίτσα». 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...