Τριάρα με ανατροπή για τον ΟΦΗ απέναντι στον Άρη

Petite Perle 300×250

Μπορεί ο Άρης να προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Ιντέγε αλλά ο εντυπωσιακός ΟΦΗ ανέτρεψε το παιχνίδι με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κέρδισε με 3-1. Το κακό για τον ΟΦΗ ήταν ο τραυματισμός του Σεμέντο αλλά ο Φερέϊρα που μπήκε στη θέση του τα πήγε εξαιρετικά.

Στο 12ο λεπτό ο Βέλεθ έκανε πάσα με το τακουνάκι και ο αμαρκάριστος Ιντέγε από την μικρή περιοχή, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Τσιλιανίδης στο 22ο λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα, με τον Βαζ να απειλεί δύο φορές με τη σειρά του αλλά οι προσπάθειές του δεν είχαν αντίκρισμα. Λίγο αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης που δικαιούνταν βάσει εικόνας και ευκαιριών από το τέταρτο κι έπειτα.

Ήταν το 30ο λεπτό όταν οι παίκτες του ΟΦΗ πίεσαν αποτελεσματικά και έκλεψαν την μπάλα, την κυκλοφόρησαν άψογα αλλάζοντας το παιχνίδι από την μία μεριά στην άλλη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τον Κοροβέση να γυρίζει στο σημείο του πέναλτι και τον Βαζ να φέρνει το σκορ στα ίσα (1-1). Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο παρά την πίεση των γηπεδούχων, που απείλησαν ξανά με τον σκόρερ της ισοφάρισης αλλά είδαν τον Κουέστα να κρατάει το σκορ ως είχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ πάτησε κάτω τον Άρη και με δύο γκολ έφτασε στη νίκη.

Στο 71' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με τρόπο ανάλογο με αυτόν που δέχτηκαν το 0-1. Ο Φερέιρα Σόουζα βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, εκμεταλλεύτηκε το πλασέ του Σακόρ που χτύπησε στον Βέλεθ και με κοντινό πλασέ σκόραρε.

Δύο λεπτά μετά ήρθε και το 3-1, αυτή τη φορά με σκαφτό πλασέ του Φιγκεϊρέδο από φοβερή πάσα του Τσιλιανίδη. Στο 77' θα μπορούσε να γίνει και το 4-1 με τον Φιγκεϊρέδο, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου από πάσα του Φερέιρα αυτή τη φορά, χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ