Με ανατροπή η Τύλισος 3-2 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Παιxνίδι για γερά νεύρα και ανατροπές έγινε στην Τύλισο όπου η τοπική ομάδα κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο Β΄ ημίχρονο να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 του Α΄ ημιχρόνου σε 3-2.

Οι γηπεδούχοι παρά τις ελλείψεις τους ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιγνίδι και στο 16΄ είχαν κεφαλιά του Καλέα που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παγωμένος.

Δε συνέβη το ίδιο λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 18΄ όταν από σέντρα του Βανγκέλι ο Καλέας με και πάλι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μετά το 20΄ οι φιλοξενούμενοι που είχαν στον πάγκο τους τον Παναγιώτη Λαδουκάκη ισσορόπησαν το παιγνίδι και στο 26΄ με παλικαρίσια προσπάθεια και πλασέ του Λευτέρη Κεφαλογιάννη ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 40΄ από μπαλιά του Βανγκέλι ο Καλέας έφυγε στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε τον Παγωμένο αλλά πρόλαβε πριν τη γραμμή και έδιωξε σε κόρνερ ο Τσικανδυλάκης.

Για να φτάσουμε στο 42΄όταν ο Γιώργος Κεφαλογιάννης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 για τους Νέους Αλμυρού.

Στο 65΄ ο Βανγκέλι εκμεταλλεύτηκε σύγχυση μέσα στην περιοχή του Παγωμένου και με δυνατό σουτ ισοφάρισε 2-2.

Στο 75΄ και πάλι ο Βανγκέλι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Η Τύλισος στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με το Τζανή στο 83΄ και κεφαλιά του Σαβουιδάκη στο 89΄΄που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Παγωμένου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΤΥΛΙΣΟΣ:  Γιανναδάκης, Λιαπάκης, Σαβουιδάκης, Παπάζογλου, Τζανής, Βανγκέλι, Μαματζάκης(85΄Βερερουδάκης), Καλέας, Λέκα(62΄Μαθοιυδάκης), Μανιούδης, Στεφανάκης

Ν.ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Τσικανδυλάκης(66΄Ξυπάκης), Κεφαλογιάννης Α., Παπαδάκης, Κανάκης, Χασουράκης, Βελιβασάκης(75΄Γκίκα), Κοτζαγιώτης, Κεφαλογιάννης Γ.(81΄Κατσαμάνης Γ.), Μέτο(87΄Κατσαμάνης Ε.), Κεφαλογιάννης Ε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ