Με άρωμα Χριστουγέννων η εκδήλωση του Δήμου Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Μπορεί ο βροχερός καιρός να χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών στην πλατεία του δημαρχείου, όμως ο Δήμος Μαλεβιζίου, το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και οι πολιτιστικοί σύλλογοι μας θύμισαν τις Άγιες μέρες που έρχονται. Ξεχωριστή νότα  έδωσε το ΚΑΠΗ Γαζίου που τραγούδησε τα παραδοσιακά κάλαντα, ενώ ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας που παρευρέθηκε έδωσε συγχαρητήρια και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων και τη κ.Λένα Ηγουμενάκη που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης.

Ακόμα παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς, οι Αντιδήμαρχοι Χρύσα Λυρώνη, Γιώργος Πετούσης και Μπάμπης Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Νίκη Ζερβού και Μαρίνα Βογιατζή,  ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Έφη Βολανάκη.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και τα εδέσματα που παρασκεύασαν και προσέφεραν στον κόσμο ήταν οι εξής:
Πολιτιστικός σύλλογος Γαζίου: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Πολιτιστικός σύλλογος Δαμάστας: Ανεβατά κουλουράκια
Πολιτιστικός σύλλογος Κεραμουτσίου: Χριστόψωμο
Πολιτιστικός σύλλογος Σάρχου: Κουραμπιέδες
Πολιτιστικός σύλλογος Σμαρίου: Κουμπανάκια
Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας: Μελομακάρουνα
Κρητικές Γεύσεις: Απάκι με στάρι

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας  αναφέρει για τη χθεσινή εκδήλωση

Να γιατί η παράδοση είναι μαγική! Γιατί ενώνει γενιές κι αγκαλιάζει ψυχές. Μικροί – μεγάλοι όλοι μια αγκαλιά σήμερα! Καλώς εσμίξαμε! Και του χρόνου!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ