Με άρωμα Χριστουγέννων η εκδήλωση του Δήμου Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Μπορεί ο βροχερός καιρός να χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών στην πλατεία του δημαρχείου, όμως ο Δήμος Μαλεβιζίου, το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και οι πολιτιστικοί σύλλογοι μας θύμισαν τις Άγιες μέρες που έρχονται. Ξεχωριστή νότα  έδωσε το ΚΑΠΗ Γαζίου που τραγούδησε τα παραδοσιακά κάλαντα, ενώ ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας που παρευρέθηκε έδωσε συγχαρητήρια και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων και τη κ.Λένα Ηγουμενάκη που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης.

Ακόμα παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς, οι Αντιδήμαρχοι Χρύσα Λυρώνη, Γιώργος Πετούσης και Μπάμπης Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Νίκη Ζερβού και Μαρίνα Βογιατζή,  ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Έφη Βολανάκη.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και τα εδέσματα που παρασκεύασαν και προσέφεραν στον κόσμο ήταν οι εξής:
Πολιτιστικός σύλλογος Γαζίου: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Πολιτιστικός σύλλογος Δαμάστας: Ανεβατά κουλουράκια
Πολιτιστικός σύλλογος Κεραμουτσίου: Χριστόψωμο
Πολιτιστικός σύλλογος Σάρχου: Κουραμπιέδες
Πολιτιστικός σύλλογος Σμαρίου: Κουμπανάκια
Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας: Μελομακάρουνα
Κρητικές Γεύσεις: Απάκι με στάρι

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας  αναφέρει για τη χθεσινή εκδήλωση

Να γιατί η παράδοση είναι μαγική! Γιατί ενώνει γενιές κι αγκαλιάζει ψυχές. Μικροί – μεγάλοι όλοι μια αγκαλιά σήμερα! Καλώς εσμίξαμε! Και του χρόνου!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...