Γκέλα για τον Αλμυρό στους Αγίους Δέκα 2-2 με τη Γόρτυνα

Petite Perle 300×250

Ισοπαλία έφερε ο Αλμυρός στους Αγίους Δέκα με αντίπαλο την σκληροτράχηλη Γόρτυνα που ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε και ισοφάρισε και στις δύο.

Ο Αλμυρός συνολικά ήταν καλύτερος στο παιχνίδι αλλά η αστοχία του κόστισε το ματς αφήνοντας πίσω δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά η Γόρτυνα δεν άφησε σε κανένα σημείο το παιχνίδι και πίστεψε ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση και το κατάφερε όταν ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ του Κλαπάκη για το 2-2.

Στο 14' ο Ζαφείρης από τη γωνία της περιοχής σούταρε, απέκρουσε ο Σαβουιδάκης.

Στο 23' ο Γενιτσαρίδης με τον Μάλο δεν συνεννοήθηκαν και συγκρούστηκαν μέσα στην περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στον Σακλαμάκη που σούταρε με τη μία και έκανε το 0-1.

Στο 31' ο Ζαφείρης έξω από την περιοχή σούταρε με το αριστερό, λίγο άουτ.

Στο 42' ο Κλαπάκης έκανε κάθετη πάσα, ο Ξενοκτιστάκης την κατάλαβε και προσπάθησε να την κλέψει κάνοντας όμως κακό κοντρόλ με τη μπάλα να καταλήγει στον Φουντουλάκη που δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Ένα λεπτό μετά ο Ζαφείρης από δεξιά έκοψε τη μπάλα στο πέναλτι με τον Τοπούζη να κάνει με πλασέ το 1-2.

Στο 53' απευθείας φάουλ του Γιαλούση, απέκρουσε δύσκολα ο Σαβουιδάκης.

Στο 57' ο Απλαδάς πέρασε τρείς παίκτες και μπήκε στη περιοχή, έκοψε τη μπάλα στο πέναλτι αλλά δεν βρέθηκε κανείς να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 60' ο Τοπούζης έπαιξε πλάγια τον Ζαφείρη που του την ξαναέδωσε λίγο πριν τη μικρή περιοχή αλλά ο έμπειρος επιθετικός αστόχησε απελπιστικά και από τη συνέχεια της φάσης ο Περογαμβράκης σούταρε αλλά ο Σαβουιδάκης και πάλι απομάκρυνε.

Στο 77' ο Κλαπάκης έξω απ' την περιοχή άδειασε τον Αγαπάκη και πλάσαρε καταπληκτικά στην απέναντι γωνία με τη μπάλα να πηγαίνει δοκάρι και μέσα για το 2-2.

Στο 80' ο Δάσκος έκανε απευθείας φάουλ, απέκρουσε ο Δ. Ζαφείρης σε κόρνερ.

Στο 86' ο Κλαπάκης πέρασε και πάλι τον Αγαπάκη σαν να μην υπήρχε πλάσαρε στην απέναντι γωνία με τον ίδιο τρόπο όπως στο γκολ αλλά αυτή τη φορά ο Δ. Ζαφείρης μπλόκαρε.

Συνθέσεις:

Γόρτυνα: Σαβουιδάκης, Μάλο, Κωστάκης, Φουντουλάκης(94 Γ. Μάλο), Δημήτρης, Πολυμερίδης, Μπαντουνας(90' Ψωμάς), Δάσκος(82' Κεφάκης), Γεωργαλάς, Κλαπάκης, Γενιτσαρίδης.

Αλμυρός: Δ. Ζαφείρης, Γιαλούσης, Αγαπάκης, Γεμιστός(71' Ρουμπάκης), Α. Ζαφείρης, Περογαμβράκης(60' Μπέρκης), Ξενοκτιστάκης, Λυκούδης(80' Σκουτέλης), Σακλαμάκης(69' Μεντουδάκης), Τοπούζης, Απλαδάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ